A karácsonyi ajándékom, amit mindenki irigyel a teaházban

A karácsonyi bezárást követően lassan mindenki visszatért a normális kerékvágásba, mindenkivel újra sikerült találkoznom, a legtöbb barátommal le is szerveztem egy-egy találkozót a jelenleg kedvenc teaházamba.

Nagyon jók a teák, sokat járok ide, és már a személyzet is ismer, mindig beszélgetünk egy kicsit, mindig ajánlanak nekem az új teákból, hiszen van már, hogy egyedül is eljövök ide. Régen nem szerettem egyedül teaházakba járni, de amióta kicsit idősebb lettem, már tudom, hogy egy csésze kellemes tea elfogyasztásához nem kell feltétlenül társaság, és a pultos lánnyal és a pincérekkel is egészen összebarátkoztam, van, hogy beszélgetünk, mikor nincsenek olyan sokan és van szabad idejük.

Karácsonyra az egyik legjobb barátnőmtől kaptam egy nagyon jól kinéző pólót, amire ő tervezte a feliratot, és a mintát is.

Mindig nagyon irigyeltem a kézügyességéért és nagyon sokszor hangoztattam, amikor egy-egy rajzát láttam, hogy a mintát el tudnám képzelni egy pólón is. És végre, karácsonykor meg is kaptam. Egy teával kapcsolatos rajzot készített rá, és a hátulján egy vicces teás idézet is van, ezt pedig már fel is vettem, amikor egyszer a kedvenc teázómba jöttem.

Persze, a szintén teák szerelmese pultos lány szinte leirigyelte rólam a pólót, és Ő is nagyon szeretett volna egyet. Beszéltem is a barátnőmmel, hogy szívesen megvenne egy hasonlót Ő is.

És így történt, hogy a barátnőm készített neki is egy rajzot, majd megadta a cég nevét, ahol az enyémet csináltatta.

Van ugyanis egy oldal, a https://lolmarkt.hu/, ahol az egyedi tervezésű mintákat pólókra lehet tetetni.

A https://lolmarkt.hu/ egyébként eléggé népszerű, mert nagyon sokan nyomtattatnak itt. Nagyon gyorsan elkészítik a mások által megálmodott pólókat és nagyon sokan szeretik is ezeket az egyedi stílusú ruhadarabokat.

Ezeket a pólókat gyakorlatilag bármivel lehet díszíteni, annyi képet lehet rá tetetni, amennyi ráfér, lehet előre és hátulra is, a variációknak és a mintáknak csak a képzelet szab határt.

A https://lolmarkt.hu/ oldalon lehet rendelni már előre megtervezett pólókat is, amiket a cég grafikusai csináltak, de van lehetőség rendelésre is saját mintával. Ezeket kis illetve nagy tételben is elkészítik a számunkra, de ha szeretnénk, és van a közelünkben, akkor az egyik boltjukba is betérhetünk, ahol pár órán belül elkészítik álmaink pólóját.

Szerintem ez egy nagyon ötletes ajándék, és a pólómat látva nagyon sokan kérdezgetik is, hogy honnan van. Amikor elmondom, hogy csináltatva lett, külön nekem, akkor persze mindenkinek beindul a kreativitása és egyből azon kezdenek el gondolkozni, hogy ha tehetnék, akkor milyen pólót csináltatnának.

Egyébként a barátnőm többször is rendelt már innen, hiszen nem csak én kaptam tőle általa tervezett pólót, másoknak is csináltatott már más mintákkal, és mindenki nagyon imádta ezeket.

Szerintem csodás ajándék lehet egy póló, amit mi magunk tervezünk, akkor is, ha nem teljesen saját mintát teszünk rá, hanem keresünk valamit az interneten, amit szeret az adott illető.

Például van egy barátnőm, aki a párjától egy vörös pandákkal díszített pólót kapott, mert nagyon szereti ezeket a kisállatokat, de sehol nem lehet kapni ilyen termékeket, hiszen nem olyan népszerűek, hogy nagy tételben is gyártani lehessen.

Egyébként nagyon jó a cég, mert gyorsan és szerintem elég olcsón dolgoznak. Nagyon jó minőségben készülnek kitt a pólók.

Eleve a pólók anyaga nem az a műszálas vacak, amiket máshol, vagy a kínai rendelős oldalakon lehet venni. Igazán jó minőségű anyagokkal, szép, tartós nyomatokkal dolgoznak.

Nem csak egy pár hordásig tart a póló és a színek is nagyon szépek rajta.

Nagyon örültem, amikor a barátnőmtől megkaptam a https://lolmarkt.hu/ oldalon csináltatott pólót, és nem csak nekem, hanem másoknak is nagyon tetszik a visszajelzéseik alapján, minden ismerősöm ilyet szeretne, és mindenki a https://lolmarkt.hu/ oldalt nézegeti, és pólókat tervezget.