Hazaviszem a teaház nyugalmát

A kedvenc teázómban gyakran találkoztam barátokkal, és nagyon megfogott az ottani nyugalom, különleges hangulat. Ennek hatására határoztam el, hogy mindezt megteremtem a saját otthonomban is, így jött az ötlet, hogy beszerzek egy buddha szobrot.

A nepalitermekek.com oldalon néztem szét, milyenek is a buddha szobor árak. Ez az oldal már régóta jó barátom, ugyanis nagyszerű ár-érték arányban kaphatók a termékek. Ráadásul az itteni árucikkek nagyon különlegesek: mind áldottak, és egyenesen Nepálból származnak.

A webshopban szétnézve hamar megtaláltam az általam keresebb szobrokat. Többféle is kapható: prémium minőségű, rézből készült darabok is akadnak a kínálatban. Természetesen mindenkire gondoltak, ugyanis, ha nem engedhetnénk meg magunknak ezeket a szobrokat, akkor lehetőségünk van műgyantából készült terméket is rendelni. Ezek ára kedvezőbb, ám a minőség miatt itt sem kell aggódnunk.

Gyorsan ki is választottam egy nekem tetsző darabot. Imádom, hogy a nepalitermekek.com hihetetlenül nagy figyelmet fordít arra, hogy mindenről megfelelően informáljon minket. Minden egyes termékről le van írva, hogy milyen jótékony hatást gyakorolhat az életünkre, ha annak szerves részévé tesszük. Most is ezen leírások alapján döntttem el, hogy melyiket teszem a kosaramba.

A rendelés folyamata egyszerű. Akár regisztráció nélkül is megtehetjük, ám visszatérő vásárlóként az utóbbival sok időt spórolhatunk, hiszen nem kell minden adatot egyesével beírkálni minden alkalommal.
Miután kifizettem a csomagot, csak várnom kellett. Kedvelem, hogy lehet bankkártyával is fizetni náluk, ugyanis nem szívesen tartok magamnál készpénzt, nagy tételben pedig pláne nem.

Mindössze 2 munkanapon belül megérkezik a csomag, ha raktáron van a termék. Nekem még ennyit sem kellett várnom, olyan gyorsan feldolgozták a leadott rendelést! A futár kedves volt, amikor kihozta a csomagot, és hibátlan állapotban érkezett meg hozzám a rendelt buddha szobor.

Azóta is nagyszerű dísze ez a lakásomnak, és számos jótékony hatását érzem. Hamarosan újra fogok rendelni, ugyanis a nepalitermekek.com oldalon nem csak a buddha szobor ár kedvező, hanem minden tárgyé rendkívül jutányos.
Hamarosan beszerzek innen néhány könyvet, mely segít elmélyíteni a tudásom, valamint füstölőket is szeretnék rendelni.

Ha így folytatom, lassan törzsvásárló leszek! Mondjuk nem bánom, egy ilyen weboldalról mindig öröm rendelni. Az egyik legjobb érzés, amikor innen érkezik csomagom, soha nem csalódok benne!

buddha szobor ár