Egy tea mellett fedeztem fel a glamour fotózás világát

Nagyon szeretek teázni. Ezt a szokást az utóbbi években vettem fel, különösen azóta, hogy elkezdtem foglalkozni a kínai kultúrával. Korábban azt hittem, hogy a tea csupán egyféle lehet: édes, szirupos és tele mézzel. Az egyik barátom azonban megmutatta nekem, hogy mennyire jót tud tenni az embernek egy igazi kínai zöld tea. Azóta is mindig ezt iszogatom, ha egy kicsit meg akarok nyugodni.

Legutóbb pedig a barátnőm születésnapi ajándéka miatt voltam ideges, mikor a teámat iszogatva rátaláltam az interneten a glamour foto lehetőségére. Szoboszlai Kriszti oldalára vitt a link, ahol tájékozódhattam arról, hogy miként áll hozzá a fotózáshoz. Nagyon tetszett az, amit láttam, mivel az egész oldalból az jött lett, hogy nem csak a pénzért csinálja ezt a szakmát, hanem szenvedélyből.

A glamour foto kapcsán bármilyen meglepő, rögtön el tudtam érni az árakat. Nem volt semmi mellébeszélés. Pedig sokszor megtörténik ez, különösen a művészeti termékek világában. Szoboszlai Kriszti azonban nem akart rejtegetni előlünk semmit, ezt pedig nagyon értékelni tudtam.

Szóltam a barátnőmnek a glamour foto kapcsán és mikor megemlítettem neki, hogy kinél lesz ez elintézve, nagyon felragyogott az arca. Azt mondta, hogy ismeri Szoboszlai Krisztit, mivel más barátnői már csupa pozitív élménnyel távoztak tőle. Ennek én is nagyon örültem és valóban, a glamour foto kapcsán nem volt semmi problémánk, egy nagyszerű élmény volt az egész.