Egy jó tea mellett online webshop-ot is sikerült reklámoznom véletlenül

Köztudott, hogy nagyon rossz ajándékozó vagyok olyan szempontból, hogy mindig szeretnék hasznos ajándékot adni, de ritkán tudom, minek örülne az, akinek ajándékozok. Az egyik, most már szinte rendszeres havi online tea délutánunk alatt sikerült azzal dicsekednem, hogy végre megtaláltam a tökéletes webshopot, ahonnét sikerülhet mindenkinek megtalálnom a lehető legtökéletesebb ajándékot. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem aggódom, vajon örülni fog-e neki az illető, de jóval kisebb az esélye, hogy olyan ajándékot kapjon, amit utál. Ez a nagyon hasznos oldal pedig nem volt más, mint az https://www.50szazalek.com/.

Persze, jogos volt a kérdés, hogy mitől olyan különleges ez az oldal, mire én vagy tíz percig áradoztam arról, milyen sok lehetőségből lehet választani ezen az egy oldalon belül. Mert az szép és jó, hogy egy online kereséssel megtalálhat az ember mindent, de ha több dolgot akarsz rendelni, sokkal jobb, ha egy helyről megy: egy szállítási költség, egyszerre jön meg, és még sorolhatnám. Az https://www.50szazalek.com/ azért nagyon jó, mert az élet minden területéhez van legalább egy-két termékük, ami nagyon hasznos lehet. Persze sok esetben ez egy-kettőnél sokkal, de sokkal nagyobb választási lehetőséget is kínálnak. Én első körben a turmixgépeknél ragadtam le, mert mostanában nagyon oda vagyok az egészséges életmódért, részben innen is jött a tea megszállottságom, és az, hogy az elmúlt évben drasztikusan visszavettem a kávé fogyasztásomat.

Na, de vissza az oldalra. Az elektronikai eszközök nagy részénél meg lehet figyelni, hogy a partnercégüktől származnak, de minimum egy másik cégtől is van mellette hasonló termék, hogy az ember választási lehetőségét fenn tartsa. Emellett pedig ezek a termékek is nagyon jók. Mi egy festékszórót rendeltük családilag, mert apa nagyon szeretett volna festeni, de félt, hogy esetleg a henger nem lenne olyan jó, és nem csalódtunk a festékszóróban. Egy nagyon jó vásár volt, amivel a nővérem szobáját sikerült nagyon hamar és nagyon szépen kifesteni.

httpswww.50szazalek.com

Én saját magamnak a turmix gépen kívül még egy pár bluetooth-os fülest rendeltem, mert az előző, ami hasonló árral jött Kínából egy hónap alatt, megkettyent. Pontosabban csak az egyik fele, de így már számítottam rá, hogy a másik is akármelyik pillanatban megadhatja magát. Ezek után már a nővérem se maradhatott ki a sorból, és egy illatosítható szoba párásítót rendelt. A festékszóró után azt hiszem ez volt a második legdrágább termék a kosárban.

A szállítást tekintve trükkös volt a megoldásunk, vagyis eredetileg akartunk trükközni, aztán rájöttünk, hogy nem éri meg. A szállítás 10 kilóig ugyanis 1600 azon felül pedig 10 kilónként egy ezressel drágul. Azon sakkoztunk, vajon inkább két csomagban rendeljünk, vagy csak egyben, de maradtunk az egynél. A szállítás 2-3 napon belül meg is történt, és mivel nem utávéttel rendeltünk, nem kellett plusz 500 forint kezelési költséget se fizetnünk. Ebben a még vírusos időben ez amúgy is higiénikusabb.

A cuccokat természetesen egyből le is teszteltük, hiszen a szállítás után 14 napig még visszaküldhettük volna őket, és vissza is kaptuk volna a vételárat, de minden a legnagyobb rendben volt. A füleseket szinte folyamatosan használtam, és semmi problémát nem tapasztaltam velük. Mi csak ajánlani tudjuk a https://www.50szazalek.com/ webshopot.