Nézelődni a sétálóutcán, vásárolni a webáruházban kell

A barátnőimmel sokat szoktunk járni teázni a Zöldteknősbe, mert a hangulat és a teák is kiválóak. Egy csajos csevegéshez ideális helyszín, emellett tökéletes kiindulópont a bevásárlásra is. A város közepén található a teaház, ahonnan közvetlenül a sétáló és bevásárló utcára lehet kijutni. Péntek délutáni közös program szokott lenni a shoppingolás, ilyenkor én a cipőboltokat keresem fel legszívesebben.

A legutóbbi alkalommal találtam is egy gyönyörű csizmát, ami olyan volt a lábamon, mintha rám öntötték volna. Akkor döbbentem meg, amikor megláttam az árát és inkább visszatettem a polcra. Igazság szerint mióta számos cipő webáruház létezik az interneten, szívesebben vásárlok ott, mert az árakat össze tudom hasonlítani és jóval kedvezőbben jövök ki, mintha boltban vásároltam volna. Ez történt a Tamaris csizmával is, amit végül a cipomarket.hu-n vettem meg.

Tamaris webáruház | cipomarket.hu

Tamaris webáruház | cipomarket.hu: Ebben a webáruházban márka, méret, szín, sarokméret, ár alapján is lehet keresni, csupa márkás, új kollekciós darabot sikerül fellelnem itt. Most kifejezetten a Tamaris csizmát szerettem volna megtalálni, így leszűkítettem a keresést a Tamaris márkára, utána megadtam, hogy mekkora sarokméretre van szükségem. Pontosan nem emlékeztem, mekkora volt, szerencsére meg lehet adni tól-ig intervallumot. Az csizmának kb 5-8 cm-es sarka lehetett, barna színe volt. Ezen paraméterek alapján még mindig kijött vagy 25 lehetőség, de ezeket már egyesével végig tudtam nézni és megtaláltam a csizmát, amit a boltban felpróbáltam.

Képzeljétek! Éppen 30%-os akció volt rá, így a bolti árhoz képest töredék áron juthattam hozzá az áhított darabhoz. Volt egy kis szállítási költség, de még így is sokkal kedvezőbb volt a vétel, mintha a boltban vettem volna meg. Jók ezek a barátnős, shoppingolós délutánok, viszont az internet és a kiváló webáruházak világában (Tamaris webáruház | cipomarket.hu) az árérzékenyeknek csak a próbálgatásért érdemes boltba menni, a vásárlást pedig el lehet otthon intézni a kanapéról, jóval kedvezőbb áron!