Egy titokzatos szelfibox felbukkanása a teaházban

Alig vártam már, hogy végre nyissanak a vendéglátó helyiségek és beülhessünk valahová beszélgetni. Talán ez hiányzott egész idő alatt a leginkább. Így ahogy lehetőség adódott, el is mentünk a kedvenc teázónkba.

Épp megrendeltük a szokásos adagunkat, amikor a teázóban egy különleges sarokra lettem figyelmes. Biztos vagyok benne, hogy ez a zárás előtt még nem volt ott. Tudjátok mi volt az? Egy szelfibox. Igen, én sem hallottam még erről, de bizony ilyen is van.

Amint kiderült, a teaház tulajdonosai rendelték meg, hogy megünnepeljék a nyitást. Ezzel szerettek volna a vendégeknek kedveskedni. Óriási ötlet volt!

A szelfibox – ahogy a nevéből is adódik – egy olyan kis dobozka, mellyel fényképeket készíthetünk saját magunkról. A minőség miatt nem kell aggódni, hiszen a tükörreflexes vaku gondoskodik róla, hogy nem éppen ideális körülmények között is tökéletes képek készülhessenek. A szelfibox könnyen beállítható és kezelhető, nincs más dolgunk, mint pózolni és mosolyogni.

Naná, hogy én voltam az első a teaház vendégei közül, aki kipróbálta a szelfigépet. Az volt a legjobb, hogy nem pusztán egy gép volt ott, hanem menő háttér, vicces kiegészítőkkel megfejelve. Annyi szemüveg, paróka és felirat állt rendelkezésre, hogy azt sem tudtam, melyiket válasszam. Úgyhogy kipróbáltam inkább mindet. Az összes elkészült képet azonnal megkaptam, hiszen a szelfibox fotónyomtató is egyben. Hát nem mesés?

A teházban még arról is gondoskodtak, hogy a fotókra sajátos layout kerüljön, melyen szerepel a teaház neve a “#megnyitottunk” hashtaggel. Így ország-világ tudni fog róla, hogy várják a teázni vágyókat. A szelfibox csapata ugyanis arról is gondoskodik, hogy a képek digitálisan hozzáférhetőek legyenek, többféle felbontásban.

Teljesen odavoltam a szelfiboxért, alig bírtam leakadni róla. Egyébként is imádom, ha fotóznak, de a szelfik a kedvenceim. Meg is kérdeztem a selfiegépes srácot, hogy mégis hogyan lehet bérelni egy ilyen nagyszerű gépet, én is szeretnék az esküvőnkre. Biztos vagyok benne, hogy a vendégek is imádnák. Elmondta, hogy 4-6-8 órás időtartamra lehet bérelni, igény esetén tovább is. A szelfibox által korlátlan számú fénykép nyomtatható, ő vagy valamelyik kollégája pedig végig segíti a fényképezkedést, tehát rendelkezésre áll a teljes időtartam alatt. Többféle háttérkép közül lehet választani, nem csak az az egy van, amelyik itt, a teaházban. Az esemény tematikájához igazodóan voksolhatunk a nekünk megfelelőre. A kiegészítők használata benne foglaltatik a szolgáltatásban.

A fotósarok felállításához nem nagy, csupán egy 3×3 méteres terület szükséges. Mintegy 20 perc alatt elő is tudják készíteni a terepet, így rövid időn belül indulhat is a selfie-k készítése. Sőt, nemcsak álló, de mozgóképek, úgynevezett GIF-ek is készülhetnek. Ezek igazán mókásak. Az összes elkészült képet egy csomagban megkaphatjuk a rendezvény végén.

Teljesen odavoltam. Eddig is imádtam a teázót, de ezt követően biztos, hogy a törzsvendégük maradok. Mekkora ötlet! Milyen lenyűgöző gondoskodás! Miután kiszelfiztem magam, a többi vendég is bátorságot kapott ahhoz, hogy használja a szelfibox szolgáltatásait. Őrülten jó képek készültek a vendégek és a teaház dolgozói legnagyobb megelégedésére.