Mondanom sem kell, iszonyatosan csalódott voltam a hideg tea miatt

Hosszú idő után végre eljutottunk a férjemmel kettesben teázni. A régi időket idézte, amikor még nem voltak gyerekeink és teljes nyugalomban, lágy zenét hallgatva szürcsöltük a teánkat, miközben megbeszéltük az élet nagy dolgait.

A tea talán menthető, a kedvem már nem

Minden tökéletes lett volna, ha a tea nem lett volna teljesen hideg. Így az élmény nem volt az igazi. Eléggé ideges is lettem, hiszen nem azért megy teázni az ember lánya, hogy hideg teát kapjon.

Gyorsan rá is kerestem, mi segíthetne a teázón. Nehogy más vendégük is pórul járjon. Ekkor ismertem meg az Rdealer oldalát. Itt ugyanis van tea melegentartó. Ráadásul nem is egy nagy összeg az ára, használtan is megvásárolható és még garanciát is ad rá az Rdealer, 3 hónapot. Teljesen megéri, ha azt nézzük, hogy soha többé nem lenne hideg a teája senkinek sem.

A melegen tartás azonban nemcsak a teák esetén, de az egyéb forró italok – így például a bor vagy a forró csoki – kapcsán is nagyon fontos. Így azt gondolom, hogy aki ilyen termékek árusításával foglalkozik, annak mindenképpen be kellene szereznie termoszt. De nem egy szimpla, egyszerű termoszt, hanem olyat, ami nagy mennyiségű forró ital tárolására alkalmas.

Termoszból sincsen hiány az Rdealer -nél

Aki szétnéz az Rdealer háza táján, az termoszból is talál megfelelőt. Nagy méretben, engedőcsappal ellátva teszik könnyebbé az italok adagolását. A téli karácsonyi vásárra biztos, hogy minden árus be fog szerezni egy ilyet, de jobb hamarabb megvásárolni és nem az utolsó pillanatban kapkodni. Hiszen abból nem sülhet ki semmi jó.

Nincs ennél jobb választás

Mivel a teázóban kicsit felháborodtam a hideg tea miatt – szokásommal ellentétben – a pulthoz léptem és kérdőre vontam a felszolgálókat, hogy miért nem frissen készített, forró teával kínáltak minket. Próbáltak mentegetőzni, bennem pedig megszólalt a vészharang. Miért is bántom őket. Hiszen csak emberek ők is, akik hibázhatnak. Megmutattam inkább nekik az Rdealer webshopját és ajánlottam számukra a tea melegentartót és a termoszt is. Hátha beszereznek belőlük egyet-egyet. Nagyon megtetszett nekik az ötlet és azon a véleményen voltak, hogy átadják majd a főnöküknek, hogy látogassa meg az Rdealer oldalát.

Egy újabb alkalommal minden flottul ment

Mikor legközelebb eljutottunk teázni (ami valljuk be, szülők lévén legalább egy fél évvel később volt), minden tea meleg és finom volt, a teázó teljesen fel volt szerelve az Rdealer termékeivel. Nemcsak a fent említett két árucikket vásárolták meg, de egyéb, ipari felhasználásra szánt gépeket is beszereztek, annyira elégedettek voltak az Rdealer kínálatával. Így vettek turmixot és gyümölcs szeletelőt is, hogy még gyorsabban menjen a munka. Ez tényleg így is történt, minden úgy pörgött, mint előtte soha. A saját szemeimmel láttam.

Nagyon hálásak voltak azért, amiért megismertettem őket az Rdealer termékeivel és felajánlották, hogy cserébe legközelebb ingyen fogyaszthatunk náluk bármit. Természetesen élni fogunk a lehetőséggel! Nincs ember, aki kihagyná, nem?