Dolgoznál diákként teaházban?

Diákmunkaként nagyon sok fajta munkakörben kipróbálhatjuk magunkat. Dolgozhatunk eladóként, futárként, irodai munkát is vállalhatunk és gyakornoki diákmunkákat is elvállalhatunk. Azonban egy idő után már egyáltalán nem lesz mindegy, hogy mit dolgozunk. Ugyanis, ahogy idősödünk, annál lényegesebb, hogy olyan munkát csináljunk, ami később az önéletrajzunkban is jól mutat majd, illetve megfelelő tapasztalatot is tudunk vele szerezni.

Gimnazistaként az egyik nyáron egy teaházban dolgoztam, ami nagyon nyugis meló volt, megtanulhattam az emberekkel kommunikálni és a különféle teákat is megismerhettem. Több területen is tudtam fejlődni általa, viszont nem éreztem úgy, hogy ez az igazi. Éppen ezért a következő nyáron más területen próbálkoztam. Az már egy irodai munka volt, viszont a munkakörnyezet, jobban mondva a kollégák nem voltak valami kedvesek, ezért az sem lett a kedvencem.

Ameddig középiskolába jártam, addig mindig csak nyáron dolgoztam, mert a tanulmányaim mellett nem fért volna bele, hogy évközben is dolgozzak. Fontosabb volt a tanulás és az, hogy egyetemen tanulhassak tovább. Volt egy tervem, amit mindenképp meg akartam valósítani. Ezért mindent beleadtam a tanulásba, amiért még ösztöndíjat is kaptam a nyári munkákon összegyűjtött pénzt pedig az egyetemi éveimre tettem félre. Tudtam, hogy nem szeretnék gimi után otthon lakni, ezért mindent megtettem annak érdekében, hogy a saját lábamra állhassak.

Amennyiben Te is tudatosan szeretnéd építeni a jövődet és diákmunka után keresgélsz, akkor a TopiWork Iskolaszövetkezet honlapján remek munkák közül válogathatsz. Viszont ha csak zsebpénzre lenne szükséged, akkor is megtalálhatod a számításaidat náluk.

diákmunka

Ugyanis többfajta diákmunka is található az oldalukon, ilyen pl. a fizikai, alkalmi, egyéb, marketing, műszaki, IT, HR, gazdasági. Mint látható, nagyon sok fajta munka megtalálható az oldalukon, ezért mindenki válogathat kedvére. A könnyebb kereshetőség érdekében ezekre a kategóriákra vannak osztva a diákmunkák, ezért, ha már pontosan tudod, hogy milyen munkák érdekelnek, akkor elég csak azokat megnézned.

Ha még sosem vállaltál diákmunkát, akkor sem kell aggódni, mert a TopiWork Iskolaszövetkezet oldalán segítséget is találsz. Megtudhatod, hogyan tudsz munkát vállalni, mi ennek az egésznek a folyamata, mire kell figyelni stb. Még azt is megtudhatod, hogy hogyan kell sikeres motivációs levelet írni, hogyan zajlik egy interjú és hogyan tudsz felkészülni rá, és megismerheted a munkahelyi etikettet is.

Amennyiben segítségre lenne szükséged és a kérdésedre nem kapnád meg a választ, akkor bátran kérdezhetsz is tőlük. Viszont a gyakori kérdéseken belül nagyon sok kérdést megválaszolnak, ezért valószínűleg a sajátodat is meg tudod találni ott.

Ha nem diákként, hanem cégként szeretnél együttműködni a TopiWork Iskolaszövetkezettel, akkor ehhez is találsz segítséget a honlapon. Sőt, még olyan cégek véleményét is elolvashatod a cégről, akik már együtt dolgoznak velük vagy korábban dolgoztak az iskolaszövetkezettel.

A weboldalukról megtudhatjuk, hogy megbízhatóak, megfelelő jelölteket küldenek az interjúkra, rugalmasak és mindig naprakészek az iskolaszövetkezet dolgozói. Éppen ezért velük együtt dolgozni öröm lehet.

Ha Te is ekképpen gondolod és még nem tudod, melyik iskolaszövetkezetet válaszd, akkor őket mindenképp a figyelmedbe ajánlom.

A TopiWork dolgozóival diákként és cégként is jó lehet együtt működni, ezért a honlapjukon található információkat érdemes lehet átböngészni. Sok hasznos és fontos dolgot megosztanak az olvasóikkal, ezért a segítőkészségük szerintem vitathatatlan.

Legyen gördülékeny a diákmunka vállalásod! Válaszd a TopiWork Iskolaszövetkezetet!