Legyen olyan nyugodt a mobil javítás, mint a teázás

Teázni egy fantasztikus dolog. Mikor gyerek voltam, ez volt az egyik kedvenc italom a téli időszakban, természetesen a kakaó mellett. Sokáig azonban nem tudtam, hogy a teának milyen, évezredekre visszanyúló története van. Mindig is érdekelt az ázsiai kultúra és az egyik barátom nagyon szerette a japán, illetve a kínai teákat. Mikor átjöttem hozzá, nála kóstolhattam meg először egy olyan szálas teát, amihez nem raktam cukrot vagy mézet.

Nagyon meglepő volt az ízhatás. Nem volt olyan cukrosan intenzív, mint amihez hozzászoktam. Kellett azért pár alkalom, mire jobban hozzászoktam az egész élményhez. Onnantól kezdve azonban felfedeztem egy új rétegét a teáknak és őszintén, ma már sokkal szívesebben iszok ilyeneket, mint egy filteres feketeteát. Persze ettől függetlenül sem kell sznobbá változni és mindig azt érdemes inni, ami ízlik nekünk.

A héten azonban egy másik téma is feljött, amiben korábban nagyon nem voltam járatos. Mostanában egyre több bajom szokott lenni a mobilommal. Szerencsére azonban a mobil szerviz budapest területén keresésem közben megtaláltam az LCD Fix oldalát, ahol mindent el tudtam intézni. Általában inkább a számítógépemet szoktam használni, ha valamit el kell intéznem, de tagadhatatlan, hogy a mai világban már nem lehet megélni mobil nélkül. Az LCD Fix pedig segítséget kínál nekünk.

A mobil szerviz budapest kiírásra kattintva egy szép, letisztult oldalra érkezünk. A legnagyobb pozitívum számomra egyértelműen az volt, hogy nem idegesítő reklámokkal kezdték a bemutatkozást. A letisztult jelzőt pedig szó szerint használom, mert az oldal tényleg nagyon könnyen áttekinthető. A design elemek nincsenek eltúlozva, sőt, inkább a minimalista szó tudná jellemezni a legjobban az összhatást.

A mobil szerviz budapest területén keresésem közben a legnagyobb problémám az volt, hogy rengeteg bolt csak egy adott márkára van szakosodva. Az LCD Fix azonban szinte mindenféle mobil tulajdonosának segítséget tud nyújtani. Ehhez pedig nem is kell sokat kutatnunk. Nem kell mást tennünk, mint ránézni az oldal fejlécére és rögtön látni fogjuk, hogy milyen márkák szervizelését vállalják el. Nekem Samsung telefonom volt, úgyhogy ránéztem erre a részlegre.

Egy adott márkán belül is azonban rengeteg lehetőségünk van még, amik közül választanunk kell. Az LCD Fix pedig ehhez is jól érthető kategóriákat tűzött. Így ki tudjuk választani a telefonunk típusát, utána pedig elkezdhetjük böngészni a különböző szerviz beavatkozásokat. Nekem akkumulátor cserére volt szükségem és az elsők között ki is adta ezt a lehetőséget. Meg voltam döbbenve, hogy már itt rögtön láthatom azt, hogy mennyibe fog kerülni.

Ehhez egyáltalán nem szoktam hozzá. A különböző szerviz szolgáltatások szeretik az utolsó pillanatra hagyni azt, hogy mennyiért vállalják az adott javítást, hogy már semmi esélyünk ne legyen arra, hogy kihátráljunk. Az LCD Fix azonban nem él ilyen olcsó módszerekkel, ezzel pedig teljes mértékben el tudták nyerni a bizalmamat.

Most már csak arra voltam kíváncsi, hogy mégis merre van ez a szerviz. Mint kiderült, könnyebben el tudom érni őket, mint gondoltam volna. Az Allee első emeletén találhatók és a nyitvatartási idő is fel van tüntetve az oldalon. Így biztosan nem fogunk potyára odamenni. Másnap meg is látogattam őket és meglepően gyorsan készen voltak a cserével. A telefonom azóta úgy működik, mintha új lenne és nagyon hálás voltam a segítségükért.