Teaház nyitás budapesti székhellyel, ennek a cégnek a segítségével

Sosem felejtem el azt az időszakát az életemnek, mikor még gimnazista voltam és először megismerkedtem a teák világával. Természetesen előtte is ittam már teát, de így visszagondolva, a filteres gyümölcsteákat nem helyezném egy szintre a zöld teákkal, amiket most fogyasztok. Hétvégenként mindig átjártam az egyik haveromhoz, aki nagyon szeretett teaszertartásokat tartani. Az első döbbenetem az volt, hogy nem rakott semmiféle édesítőt a teájába. Nagyon furcsának tartottam és nem hittem volna, hogy ízleni fog. Miután megkóstoltam egy nem annyira penetráns ízű zöld teát, rájöttem, hogy ez egy teljesen más hozzáállást igényel, mint a teák, amiket korábban ittam.

Azóta évek teltek már el, de még mindig tartom a kapcsolatot a haverommal. Én is sokkal jobban ismerem már a teákat és vannak kedvenceim is. A barátaim általában a jázmin teás gyerekként ismernek. Ez a barátom azonban egy szinttel feljebb vitte azóta a teaszeretetét és szeretett volna egy saját teaboltot nyitni, saját székhellyel. Mivel nem volt nagyon járatos internethasználó, ezért én segítettem neki megtalálni, hogy a székhelyszolgáltatás Budapesten melyik cégnél a legkönnyebben megoldható.

Beírtam a keresőbe a székhelyszolgáltatás Budapesten címszót, és egy Székhelyszolgáltatás24 nevű oldalon találtam magamat. Reméltem, hogy az oldal felhasználóbarát lesz. Amiatt is izgultam kicsit, hogy se én, se a barátom nem foglalkoztunk még cégalapítással, úgyhogy nagyon reméltem, hogy számomra is érthetőek lesznek az oldalon található tájékoztatók. Az első megnyugvást az oldal kialakítása jelentette. Megnyerő, szép képekkel tarkított kezdőlap volt, aminek az átható, kék színe megnyugtatta az embert. Nem azt éreztem, hogy egy embertelen irodába lépek be, hanem inkább új lehetőségek felé tartok, ennek a cégnek a segítségével.

Elsősorban azt akartam megnézni, hogy Budapest melyik területein tudunk székhelyet alapítani. Nagyon meg kell válogatni azért a fővárosban, hogy hova települ az ember. Teljesen más fényt vet a cégre, ha valami rossz környékre telepedik le. Emiatt egyáltalán nem kellett aggódnom. Két lehetőség is van a székhelyszolgáltatásra. Az egyik a pesti oldalon, a másik pedig a budain. Mindenki eldöntheti, hogy számára melyik környezet a vonzóbb. A budai székhely a Duna mellett helyezkedik el, amit nem kell részleteznem, hogy miért kiváló választás. A pesti székhely pedig nincs messze az Andrássy úttól, ami az egyik legfontosabb ütőere a város ügyeinek. Tehát mindkét székhely kiváló helyen van, ami nagyon könnyen megközelíthető a város bármelyik részéről.

Ez mind szép és jó, azonban ennél több kellett. Mivel a haverom kezdő volt még, ezért személyes ügyvédje sem volt, akiben megbízna. Szerencsére azonban a Székhelyszolgáltatás24 nem csak a veterán vállalkozókra van szakosodva, hanem a kezdők számára is megadnak mindent, amire csak szükségük lehet. Így ügyvédet is biztosítanak azoknak, akiknek korábban nem volt hasonló ügyük. 1 óra alatti ügyintézést is ígértek a kezdőlapon, amitől bevallom, teljesen leesett az állam. A havidíjuk sem volt kifejezetten borsos, ráadásul az első hónapot ajándékba adták.

Nem is kellett ennél többet olvasnom. Elmeséltem a haveromnak, hogy miket találtam a Székhelyszolgáltatás24-en és rögtön kérte, hogy mutassam meg neki. A szavakat tettek követték, és délután már fel is hívta az ügyfélszolgálatot. A telefonszámot nem kellett keresgélni, mivel több helyen is el volt helyezve az oldalon, jól látható helyeken. A haverom pedig azóta sikeresen megnyitotta a teázóját és nagyon elégedett volt a Székhelyszolgáltatás24 precizitásával és sebességével. Mindig azt mondja, hogy a székhelyszolgáltatás Budapesten náluk éri meg a legjobban.