Energetikai tanúsítvány készítése volt a téma a teaházban

Teaházban pipázgatva jönnek elő a legnagyobb sztorik

A barátaimmal mindannyian nagy teaházba járók vagyunk, nagyon szeretjük az igazi, finom, különleges ízvilágú teákat. Van is néhány kedvenc, mondhatni törzshelyünk a belvárosban, ahová előszeretettel látogatunk el a csipetcsapattal. A bevállalósabbak vízipipából is fogyasztanak közben. Én mondjuk nem szoktam, nem annyira szeretem a dohány ízét. De meg kell hagyni, van valami ebben az egész rituáléban, sokkal oldottabb lesz tőle a hangulata mindenkinek. Ilyenkor aztán megered a nyelvünk, és órákat tudunk csacsogni szinte mindenről. Ki, hol tart az életében, kivel mi történt legutóbb… Mindig találunk olyan témát, amivel kellőképpen el tudjuk szórakoztatni egymást. És észre sem vesszük, már megrendeltük az újabb kör teakülönlegességet és tömjük az újabb pipát.

Ilyenkor még az energetikai tanúsítvány készítése is felvillanyozza a társaságot

Egy ilyen alkalom hozta magával, hogy rám került a sor, és bizony nekem is be kellett számolnom arról, merre tart az életem. Ugyan nem igazán szeretek magamról beszélni, de olyan jó volt a hangulat, hogy egészen belemelegedtem. Az energetikai tanúsítvány készítése volt a téma, és olyan átszellemüléssel meséltem róla a többieknek, hogy én magam is meglepődtem rajta. Illetve, annyira talán mégsem, hiszen mostanában tényleg erről szólt az életem. Külföldre költözöm ugyanis, és épp eladni készülök a jelenlegi lakásomat. Ehhez pedig szükségem van energetikai tanúsítványra, és úgy érzem, ráakadtam a lehető legjobb partnerre ebben a témában. A csapat pedig nem más, mint az e-tanusitas.eu. Bátran ajánlom őket bárkinek, akinél szintúgy szóba kerül az energetikai tanúsítvány készítése.

Ahogyan arról a honlapjukon az e-tanusitas.eu is tájékoztat, az energetikai tanúsítvány készítése ma már jogszabályi kötelezettség, ha valaki el akarja adni az ingatlanát. Én többek között azért bízom ezt a nemes feladatot az e-tanusitas.eu-ra, mert ők készítik a teljes ország energetikai tanúsítványainak 10%-át, így jelentős szakmai tapasztalatra tettek szert az évek során. Ráadásul azon kevés tanúsító társaságok közé tartoznak, akik a teljes országot le tudják fedni, és nem kizárólag egyes városok vonzáskörzetére vállalnak energetikai tanúsítvány készítést. De ha nagyobb körzetben gondolkodunk, akkor is kb. 50-80 km táv jöhet csak szóba, esetenként talán 1-1 megyét is képesek lefedni a nagyobb vállalkozások. De nem ez a jellemző, ezért az e-tanusitas.eu ebben mindenképpen az élen jár.

Gyors és precíz munkavégzés baráti áron mi kellhet még?

Mindemellett hihetetlenül gyorsan is dolgoznak. Az oldalukon megadott telefonszámon lehet velük kapcsolatba lépni, de a szolgáltatást a honlapjukon található űrlap kitöltésével is meg lehet rendelni. Legjobb, ha rögtön minél több adatot meg tudunk adni, így ők is gyorsabban tudnak dolgozni. Nagyban segíti a munkájukat, ha alaprajzzal is rendelkezünk, de ha esetleg nem, a kollégáik a helyszínen elvégzik a méréseket. Mérés közben pedig folyamatosan küldik meg az adatokat az irodában dolgozó kollégáiknak, akik így párhuzamosan el is tudnak kezdeni dolgozni magán az energetikai tanúsítvány elkészítésén. Így akár 24 órán belül kézhez is kaphatjuk a tanúsítványunkat! Persze az élet nagy rendező, és vannak helyzetek, amikor a 24 óra is extrán soknak tűnhet. Ha azonban az SOS ügyintézés szükségét minél előbb jelezzük, előfordulhat, hogy sikerül 12 órára lerövidíteni az folyamat idejét!

energetikai tanúsítvány készítése
Energetikai tanúsítvány készítése mindössze 24 óra alatt, az ország bármely területén? Lehetséges!

De a gyors és precíz munkavégzésükkel már csak az áraik versenyezhetnek! A társaság ugyanis vállalja, hogy nagyon kedvező áron készítik el a szükséges energetikai tanúsítványt. Sőt! Ha látunk az övékénél olcsóbb ajánlatot, külön kérik, hogy hozzuk a tudomásukra, és ebben az esetben a versenytárs által kínált áron végzik el a kért szolgáltatást a számunkra! Na, ezen még a barátaim is elcsodálkoztak a teaházban, pedig így van – aki nem hiszi, járjon utána!