Házi teaparti és gázszerelői tanácsok. Egy jól eltöltött délután története

Ugyan a kedvenc teaházaim zárva tartanak, de a boltokban még lehet kapni teakeverékeket. Szóval, úgy döntöttem, ha én nem mehetek a teaházba, majd a teaház jön hozzám. Vagy valami ilyesmi. Igazából csak az történt, hogy áthívtam a két legjobb barátnőmet kipróbálni néhány különleges szálas teát.

ilyenkor általában mindenféléről beszélgetünk, ami épp aktuális. Flórának épp az volt a legnagyobb problémája, hogy valami baj volt a gázzal a lakásban, és muszáj volt hozzá szakembert hívni. Persze ez így nem hangzik olyan nagy problémának, de meg tudtam érteni Flórát. Ebben a félévben államvizsgázik, gyakorlaton van meg még dolgozik is, és akkor valami gond van a lakásban. Szegényem kínjában nem tudott mást csinálni, minthogy rákeressen a gázszerelés budapest, és várjon a csodára. Vagy arra, hogy a google szellemei megszánják.

Úgy tűnt szerencséje is lett. Az oldal, ahová kilyukadt azt írta, akár egy órán belül is kiérkeznek. Szóval mivel nem ért rá egész nap, gyorsan fel is hívta a telefonszámot, ami az oldal tetején volt. Egy rövid probléma körülírás után az ügyfélkezelő mondta is neki, hogy nem sokára kiérkeznek majd a szakemberek, és megnézik mi is a probléma. Így is lett. Nagyon hamar kiértek, és a Flóra elmondása szerint rendkívül kompetensen és gyorsan végezték a munkájukat. Meg is lepődött, mert bár nem szabad sztereotipizálni, de azért az ilyen munkálatokat az ember óhatatlanul is összeköti az összevisszasággal, és a rendetlenséggel. De ők minden különösebb felfordulás nélkül és nagyon hamar el is végezték a dolgukat. Mindent rendbe raktak, amit rendbe kellett. Sajnos már pontosan nem emlékszem, a Flóra mit mondott, mi volt a gond.

Külön meg is említette, hogy mekkora szerencse, hogy Pesten vagyunk mert ők gázszerelést budapesten és környékén végeznek kizárólagosan. Ezért tudnak olyan gyorsan kiérni egy-egy ingatlanhoz, ha szükség van rájuk. Ha esetleg titeket is érdekelne, itt hagyom a linket. A települések az oldal alján vannak ábécé rendbe, ha nem vagytok benne biztosak, hogy bele tartoztok-e még a Pest és környéke megnevezésbe. Azt is a figyelmetekbe ajánlom, hogy nem csak gázzal foglalkoznak, hanem vízzel, fűtéssel és dugulás elhárítással is. Bár ez utóbbi szerintem bele tartozhat a vízbe.

Ugyan ez másodkézből szerzett információ volt, de Flóra NEM az az ember, aki ne mondaná meg a véleményét valamiről őszintén. Legyen az jó vagy rossz. Szóval, ha problémátok van őket nyugodtan kereshetitek és nagyon hamar megoldják nektek.