Megdicsérték a táskámat a teaházban – innen vásároltam

Van egy kedvenc kis, bejáratott helyünk a budai hegyekben, aminek azért nem árulom el a pontos helyét, hogy megmaradjon ilyen eldugott kis “kedvenc-helynek” (aki keres, az talál…). De azt viszont mindenképp elárulnám, honnan szoktam autós cuccokat rendelni.

Egy ilyen, kiváló csomagtartó kompatibilis táskát vittem be a minap a teaházba, ami egy hotel mellett van ezen említett helyen, ahol később meg is szálltunk, és mindkét helyen annyira érdeklődővé vált valamelyik ismerősöm a táska iránt – mármint, hogy hol vásároltam – , hogy ezt a titkot akkor megosztom mindenkivel. Ha még nem hallottatok volna egyáltalán az autofelszerelesek.hu-ról.

Én még csak egyszer rendeltem onnan, de az Autófelszerelesek.hu olyan oldalnak tűnik nekem egyébként, a praktikus webshop-jellegén túl, ami egy igazi autószerelmes oldal, összességében. Tető csomagtartó is beszerezhető, ami nekünk a nyárra szintén kelleni fog, ezért nagyon örülök, hogy rájuk találtam, de ne szaladjunk ennyire előre. Nem csak azért tűnik nekem “autószerelem oldalnak” az övék, mert a “minden egy helyen” érzetét kelti autós tematikákban, és nem csak azért, mert van magazin-oldaluk is, tehát ez nem egy sima kereskedés, hanem azért is, mert egy életérzést támogat úgy egészében. Valahogy minden egyes szegletéből ez árad. Nem kizárólag magukhoz a négykerekűekhez vehetünk bármit, de saját magunknak is úgy, hogy az az autókultúránkat támogatja. Autós táskát például, mint mondottam.

Az autós táska nem az autó része, az a mi részünk – ha autózni akarunk. Ha megszállott, vagy csak kényszerű autósok vagyunk, és nem csak a garázsban tartjuk a járművet, hogy néha ide-oda elugorjunk vele, ilyenekre is szükségünk van időnként. És brutális a választék. Komplett táskaszettet vásárolhatunk, konkrétan az autónk típusához tervezve, kitalálva. A forgalmazott márkák pedig minden kategórián belül a figyelmet könnyen felkeltők, mert ismertek és minőségiek. És mennyiségben sincs panasz rájuk tehát. Önmagában márkák terén igen széles az általuk forgalmazott termékpaletta! És már rég nem csak a táskákról beszélek.

Az említett magazinjuk pedig tulajdonképpen egy nagyon tartalmas blog. Az Árukereső nevű gyűjtőoldal megbízható boltnak értékeli és nagyon sok vélemény, visszajelzés alapján alakult ki ez a szakmai vélemény. Figyelmes ügyfélszolgálatuk van és nincsenek panaszok a termékküldésre. Egy gépjárműbolt – a kategóriájuk szerint, de szerintem több annál. Szerintem egy mindenben támogató társaság az övék, akik segítenek jó párossá válni az autónkkal. Természetesen nem csak kényelmi dolgok, adott esetben kötelező dolgok is kaphatók itt, mint a hólánc, és előbb-utóbb ilyen beruházásokra szükség lesz! Remélem sikerült egy jó beszerzőhelyet javasolnom! Sok-sok olvasnivalóval.

csomagtartó