Két dolgot imádok: a teát és a motoromat

Ha valaki megkérdezi tőlem azt a kérdést, hogy a teát vagy a kávét szeretem jobban, akkor egyértelműen a tea az, ami nélkül nem tudnám elképzelni a hátralévő életemet. Ezt a családom és a baráti köröm is nagyon jól tudja, szóval nem okoz nekik nagy fejtörést, hogy a karácsonyi ajándékcsomagba mi az, aminek mindenképpen bele kell kerülnie. Igazából nagyjából az is mindegy, hogy milyen. Eddig nem nagyon volt olyan fajta, amit ne ittam volna meg. Persze vannak örök kedvencek, meg olyanok is, amelyeket csak ritkán iszom, mert nem annyira az én ízlésem, de néha megkívánom. Egy biztos a gyümölcsteákkal nem tudnak mellé lőni. Ezenkívül még egy dolog van, amit elég sokan tudnak rólam. Ez pedig a motorom iránti hasonló nagymértékű rajongásom. Szóval nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy az ajándékok másik fele sokszor kapcsolódik a motorokhoz.

Hasznos és tetszetős ajándék

Legutóbbi születésnapomra pl. a szüleim egy pár motorgumival ajándékoztak meg a motortire webáruház oldaláról. Ennek nagyon örültem, mert a gumiabroncsok nem olyan olcsók, viszont mindenképpen szükség van rájuk. Amúgy is szeretem a hasznos ajándékokat, úgyhogy ez a kedvencem volt. Korábban egyébként nem ismertem és nem rendeltem a https://www.motortire.hu/ weboldalról, de apukám valahogy rátalált erre a honlapra és elnyerte a tetszését. Azóta persze az enyémet is, mert a szülinapom után az volt az egyik első teendőm, hogy ezt az oldalt kicsit tüzetesebben is megnézzem., egy esetleges későbbi vásárlás reményében.

Egy elég jól elrendezett és logikusan felépített weboldal fogadott a motortire webáruház személyében. Ráadásul nem kevés termékkel várják a leendő vásárlókat. Szerencsére nem kell azonban elveszni a termékek rengetegében, mert az oldal tetején találhatunk egy keresőt. Itt megadva néhány paramétert, sikeresen le tudjuk szűkíteni a keresési feltételeket, ezzel megspóroljuk azt, hogy végig kelljen nézni minden terméket. Ha pedig valaki nem szeretne ennyire precízen keresni, akkor szerencsére arra is van lehetőség, hogy csak a főbb kategóriákon belül válogassunk. Én pl. a robogó motorgumik menüpontot néztem meg, mivel nekem robogóm van, és ha majd újból szeretnék gumit vásárolni, akkor valószínűleg erre lesz szükségem.

Páros akcióban jobban megéri?

Apukám mesélte, hogy ő páros akció keretén belül szerezte be nekem az ajándék abroncsokat. Ez elég jó lehetőség, de persze egyenként is lehet gumit vásárolni. Szerencsére a leírásban benne van, hogy melyik a kiválasztott gumi párja, így biztosan a megfelelőt találjuk meg. Igazából minden szükséges információ fel van tüntetve a termékek adatlapján. Mint pl. a cikkszám, a méret, a kategória, a típus, a súly, és a sebesség. Az is ott van, hogy tömlős vagy tömlő nélküli-e, illetve az is, hogy külső raktáron mennyi és készleten mennyi darab van.

A szállítási és vásárlási feltételek menüpontok is elég részletesen írnak le mindent, szóval miután megnéztem az oldalt, nem nagyon maradt bennem megválaszolatlan kérdés. Ha mégis így lenne, akkor pedig a kapcsolat menüponton keresztül, akár ezekre is kaphatok választ. Mindenesetre nekem elnyerte a tetszésem a motortire webáruház. Pedig eddig csak másodkézből tapasztalhattam meg, hogy hogyan is dolgoznak, de remélhetőleg lesz még alkalmam kipróbálni a szolgáltatásaikat és nem fogok csalódni.