Teázás csakis nyakfájás nélkül!

Régebben mindig jókat mosolyogtam, mikor a kisvárosunk egyetlen teaháza előtt elbaktatva szinte kizárólag csak idős hölgyeket és urakat láttam ücsörögni és szomorogni a csészéik fölött.  Akkor még egyáltalán nem gondoltam, hogy egyszer én is ide jutok. És aztán mégis eljött ez az időszak. Persze a szomorúságot erősen leszámítva! Én a barátnőmmel kizárólag nevetgélni szoktam a teaházban és isteni jó különleges, aromás teákat szürcsölgetni.

Külön munkahelyen dolgozunk, gyerekeink is vannak már és persze az ezzel együtt járó kötelezettségek, így igazán megbecsüljük havonta azt a pár órát, amit együtt a teaházban töltünk. A jó társaság mellett igazán különleges teákat kóstolhatunk, és ha ízlik, meg is vásárolhatunk belőlük egy dobozkával.

Elég az hozzá, hogy az utolsó találkozásunkkor egy kis üröm is vegyült az örömünkbe, ugyanis a barátnőm arról panaszkodott, hogy nagyon fáj a nyaka.

Mivel én mindig is a gyors és egyszerű megoldások híve voltam, erre a kijelentésére azonnal előkaptam a telefonomat, és lázas keresgélésbe kezdtem nyakfájás ügyben. Nem is kellett sokáig kutakodni, és a kereső kihozta a THERAPY4U Gerincterápiás Központ weboldalát. Itt rengeteg szimpatikus dolgot találtam, és úgy tűnt, hogy igazán értő szakemberek dolgoznak ott, és várják a pácienseiket, akiknek egyéni, személyre szabott terápiát állapítanak meg.

Mivel tudom, hogy a barátnőm, Anna nem egy olyan típusú ember, aki akár kéthetente hetente el szeretne járni otthonról (főképpen Budapestre!) és van türelme a gyógytornához, esetleg más, időigényes kezeléshez, ezért nagy örömömre szolgált, hogy rátaláltam a Mckenzie módszerre.

A mckenzie tanfolyam ugyanis pontosan illik a személyiségéhez, de ami a lényeg, hogy szerintem a problémájára is gyógyír lehetne. Azért abszolút testhezálló neki ez a módszer, mivel egy terapeuta segítségével otthon végezhető, személyre szabott gyakorlatokat tanítanának meg neki, melyeket aztán otthon, egyedül is végezhetne.

Természetesen a mckenzie tanfolyam megkezdéséhez is szükség van a Gerincterápiás Központban elvégzett vizsgálatokra, melyek fölfedik a probléma, a fájdalom kialakulásának okát, vagyis azt a kezdő pontot, melynél valami elromlott és azt orvosolni kell.

A THERAPY4U Gerincterápiás Központhoz nagyon egyszerűen lehet időpontot foglalni, ugyanis olyan recepcióval rendelkezik, amely hétfőtől-péntekig, délelőtt nyolctól este nyolcig hívható. Emellett az e-mail címükre írva is van lehetőség hozzájuk időpontot kérni.

Érdemes regisztrálni is hozzájuk, ugyanis a regisztrált ügyfeleknek egy online felületen sokkal egyszerűbben is lehet időpontot foglalni.

Barátnőm és más vidéki páciens számára hatalmas könnyebbséget jelent, hogy a Gerincterápiás Központ nagyon könnyen megközelíthető a Keleti pályaudvarról. Weboldalukon még a közlekedésre, a megközelíthetőségre, sőt a parkolásra vonatkozóan is nagyon hasznos információkat találunk.

Mindenesetre, ha beválik ez a terápia barátnőmnél, akkor a leírtak alapján gyors és hatékony fájdalomcsillapítást nyújt majd a számára. Őszintén megmondom, hogy ezt nagyon remélem is, hiszen nem szeretném, ha a legközelebbi találkozásunkkor újra az ő nyaki fájdalmai képeznék a beszélgetésünk alfáját és omegáját.