A menetlevél kitöltése már a múlté, irány a roadrecord.hu

Karcsi barátommal beszélgettünk egy kicsit egy finom gyümölcstea mellett. Nagyon szeretjük ezeket a finom forrázatokat, mert sokkal jobban élénkít egyes esetekben, mint mondjuk egy kávé, vagy valami béna energiaital. Egy finom forró tea viszont a legjobb gyógyír mindenre és kellemes társ a baráti beszélgetésekhez, főleg ezekben a téli, hideg időkben. Karcsi arról mesélt most, hogy a RoadRecord programot használja menetlevél kitöltése helyett, amikor a kisteherrel jön-megy a céges áruval.

Többek között azért is férhet bele az időbe egy finom gyümi tea, mert Karcsinak nem kell menetlevelet kitöltenie, hiszen a RoadRecord a telefonján automatikus módon rögzíti a helyadatokat, amikor odaér egy helyre, egy partnerhez. Ez nem hangzik nagy dolognak, de valójában mégis az. A menetlevél kitöltése ugyanis nem nagy kunszt, viszont valahogy sosem jut rá elegendő idő, a gyakorlatban ez nem annyira sitty-sutty dolog. Az igazság az, hogy ez a program óriási segítség, így aztán nem csoda, hogy Karcsi ódákat zengett róla.

Egy olyan program, ami magától működik és még abban is segít, hogy a menetlevél kitöltése olyan dolgokkal tudjunk foglalkozni, ami valóban a cég előrelépését segíti. Ezt a nem túl kedvelt dokumentációs lépést pedig elvégzi nekünk helyadatok alapján, hogy aztán csak ellenőrizni kelljen. Egy biztos, hogy ez még a NAV-nak is megfelelő útnyilvántartást biztosít. Nem csoda, hogy Karcsi ennyire örül ennek a programnak. Aki nem szeretné azonnal megvásárolni, annak ott a próba verzió, két hétig él. Ha viszont szimpatikusak azok a vélemények, amelyeket a weboldalon lehet olvasni, akkor irány a regisztrációs oldal és iratkozzatok fel még ma a RoadRecord használóinak listájára! Mert hát mennyi jobb dolog van az életben, amire az időnket szánhatjuk – mint a menetlevél kitöltése.