Teázás a vízszerelővel

Ha választanom kéne, hogy mi a kedvenc italom, biztosan valamilyen teát mondanék. De nem, nem a bolti jeges teákról és a cukros üdítőkről beszélek, hanem a különféle ízvilágú szárított teákról. Imádok teaházakba járni a barátnőimmel és a szeretteimmel, de már csak az otthoni teakészítésben is hasonlóan nagy örömömet lelem. A víz felforralása, a szárított keverékek filterbe csomagolása, majd azoknak lefőzése nagyon nyugtató procedúra, csak úgy, mint a meleg csészével a kezedben leülni egy kényelmes fotelra vagy kanapéra, és egy jó könyv, vagy film mellett elszürcsölgetni annak tartalmát. Tulajdonképpen ezzel leírtam szinte minden estémet, amit egyedül, nyugalomban töltök. A különböző gyógynövényekből készült teákat mondanám a személyes kedvenceimnek, de egy finom gyümölcskeverék is ugyanolyan jól tud esni. Ez tulajdonképpen a napszaktól, és az adott helyzettől függ nálam, hogy mi esik éppen a legjobban.

A napokban történt velem, hogy a munkából való hazaérkezésem után nekiálltam egy nyugtató ital készítésének, azonban egy kisebb bakiba ütköztem. Miután vizet engedtem a piros pöttyös teáskannámba a csap nem akart elzáródni, és szüntelen csöpögésbe kezdett. Hiába csavartam a csaptelep-gombot teljes erőből, nem akarta abbahagyni a csordogálást. Nem riadtam meg, hiszen nem gondoltam volna, hogy nagy baj lehet a háttérben, inkább csak az idegesség fogott el, hogy pont velem történik ilyen szerencsétlenség, hiszen saját kezűleg nem tudom magamnak megoldani ezt a problémát, így kénytelen vagyok egy szakembert hívni, azonban egyet sem ismerek.

Nekiálltam a Google-ben vízszerelő után kutatni, és találtam is egy ígéretesnek tűnő céget. Az oldalon leírtak alapján több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek, és munkájukra garanciát is vállalnak a vevő teljes elégedettsége érdekében, ezt pedig egy részletes számlával is nyugtázzák. Egész Pest megye területén vállalnak kiszállást, nem csak Budapesten, így bárhol vagy a megyében, nem kell aggódnod, hogy megfelelő szakember nélkül maradsz. Bármikor hívható telefonos munkatársaik a nap bármely pontján szolgálatodban állnak, de ha nem sürgős a helyzet, visszahívást is kérhetsz tőlük a fennálló probléma leírásával, és az elérhetőségeid megadásával.

Én minél előbb meg akartam szabadulni a mosogatótálcába potyogó vízcseppektől, így azonnal tárcsáztam a megadott telefonszámot, amit egyből fogadtak is a vonal túl oldalán. Mivel kapacitásuk úgy engedte, ki is rendeltek hozzám egy vízszerelőt, hogy a segítségemre legyen. A szakember hamar megérkezett és munkának is látott. Megnyugtatott, hogy ahogyan arra számítottam, nincs nagy probléma, egy könnyű, kisebb munkáról van szó, gyorsan megoldja. Ennek ellenére rettentő nagy precízséggel végezte el a feladatot. Ritka manapság az ilyen megbízható szakember, hiszen rengeteg rémhírt hallani a sok átverésről és hanyagul elkészített munkákról. Azonban róluk olvastam is az oldalon, hogy munkatársaik sok éves tapasztalatuk mellett még különböző szakmai továbbképzésekre is járnak, hogy tudásukat tovább gyarapítsák.

vízszerelő