Baba-mama termékek, gyógyteák, vitaminok mind egy helyen!

Azokban a webshopokban, amik Baba-mama termékekkel foglalkoznak, szerintem nehezen lehet mást venni, általában csak ezekkel a termékekkel foglalkoznak. Pelenkák, hintőporok, mindenféle baba cuccok vannak ezekben. Nem sűrűn árulnak ezek az üzletek például teát, pedig a gyógyteák közt rengeteg van, amit babák és anyukák egyaránt tudnak fogyasztani. Rengeteg tea van, ami kifejezetten jó hatással van a szervezetükre.

Éppen ezért, mert a Baba-mama üzletekben nem sok tea szokott lenni, nagyn meglepett a prevenciopatika.hu oldal.

Itt ugyanis a Baba-mama termékek között lehet gyógyteákat is találni. Nagyon örülök, hogy van ilyen oldal, ahol a sok vitamin mellett a gyógyteák is helyet kapnak a kínálatban.

Szerencsére nem is borsosak az árak, szerintem nagyon kedvező árakkal dolgoznak itt. Mikor rájuk találtam, alaposabban megnéztem a kínálatot. Rengeteg gyógyszert, vitamint, teát, homeopátiás készítményt lehet itt kapni a mindenféle Baba-mama holmik mellett.

Persze nem bírtam ki, hogy ne rendeljek innen. Vettem egy pár doboz teát, néhány gyógyszert, amiből fogyóban voltam már itthon. Ahhoz képest, mennyi mindent vettem, szerintem nagyon keveset fizettem.

A szállítás nagyon gyors volt innen, a rendelés után 3 nappal már hozta is a csomagot a futár. A rendelésem jól volt csomagolva, nem volt benne semmilyen hiány sem. Minden pontosan olyan volt, mint az oldalon a képeken és a leírásokban. Nem csoda, hogy annyira jó értékelése van ennek a weboldalnak mindenhol.

Az innen rendelt teák nagyon finomak voltak. Örülök, hogy van olyan oldal, ahol lehet kapni teát fogzásra is, és mindenféle egyéb problémára.

Az is ritka, mikor egy helyen árulnak vény nélkül kapható gyógyszereket és mindenféle homeopátiás terméket, de szerintem ez nagyon jó, mert mindenkire gondol a cég, aki gyógyulni szeretne, mindenki talál itt olyasmit, amit tud erre használni.

Teljesen meg voltam elégedve velük minden szempontból, biztos vagyok benne, hogy máskor is fogok még tőlük rendelni, mert nagyon jó termékeik vannak, mindenfélét lehet itt kapni, még szépségápolási termékeket, élelmiszereket is.