A mellnagyobbítás árak kedvezőbbek, mint valaha!

Éppen a szokásos gyógynövényes teakeverékemért mentem a kedvenc teaboltomba. Nagyon jóban vagyok az eladóval, azonban elfelejtette nekem említeni azt, hogy bizony mellnagyobbításra megy. Amikor beléptem a boltba egy enyhébb sokkon estem át, amikor megláttam a nagyon szép, immáron sokkal nagyobb melleit. Én is sokat gondolkodtam rajta régebben, azonban a mellnagyobbítás árak mára már teljesen az égig szöktek, így nem engedhetem meg magamnak. Az eladó Timi azonban felvilágosított arról, hogy van egy szuper plasztikai sebész a fővárosban, aki ráadásul all inclusive árakkal dolgozik. All inclusive – hát ez meg mit jelent? Fogalmazódott meg a gondolat a fejemben. Szerencsére később egy tea mellett mindent elmesélt nekem.

Kiderült, hogy a tizenharmadik kerületi Kelemed Plasztika klinikáján volt, ahol Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész varázsolta neki ezeket a csodakebleket. Fel is néztem a nemrégiben megújult plasztika.info.hu honlapjára, ahol további információkat találtam nem csupán a doktor úrról, de a szolgáltatásokról is. És tényleg igaza volt Timinek: a mellnagyobbítás árak itt nagyon kedvezők!

Tömören, röviden – Megéri?

Három fő érv vonultatható fel a Kelemed Plasztika mellett: megkérdőjelezhetetlen szakértelem, all inclusive árak és korrekt garancia. Ez a szenthármas lehetővé teszi azt, hogy mindenki elégedetten távozzon az ajtón, hiszen a rendszer tökéletesen felépített, 25 szakértelmén nyugszik. A doktor úr folyamatosan képezi magát, hogy a lehető legjobb tudása szerint adjon tanácsot a hozzá érkező pácienseknek és hogy tökéletes munkát végezhessen a konzultációt követően.

Az árakat úgy alakította, hogy azok ne csupán a munkadíjat, de a konzultáció és utókezelés díját is tartalmazzák. Tehát nem kell rejtett,plusz költségekkel számolni. A megadott összeg a végösszeg lesz, egy biztos, kalkulálható beavatkozás. Ezzel lehet számolni, nem kell plusz százezreket félre tenni “mi van, ha történik valami” alapon. Ezt erősíti meg a garancia is, ugyanis amennyiben az első 28 napban jelentkezik a szövődmény, a teljes szükséges beavatkozás díjmentes lesz.

Amennyiben a 3. hónap előtt, de a 28. nap után jelentkeznek problémák, úgy a munkadíj nem kerül felszámításra, csupán a rezsi összege. A harmadik hónap utáni komplikációk helyreállításának díját azonban teljes mértékben a páciensnek kell fizetnie, mivel ez esetben már az orvos nem lesz okolható.

A mellnagyobbításnak az árak nem szabnak határt

A weboldalon teljes körű tájékoztatást kapunk az elérhető szolgáltatásokkal és azok áraival kapcsolatban is. Ezen felül a galériában megcsodálhatjuk a Dr. Kelemen Ottó keze által végzett beavatkozásokat és meggyőződhetünk arról, hogy valóban kiváló szakember. Én is újfent kedvet kaptam ahhoz, hogy ellátogassak hozzá és nála készíttessek magamnak nagyobb melleket. Elvégre én már élőben is láttam a munkáját és egy ilyen csodát magamon is el tudnék viselni. Amennyiben még bizonytalan vagy, látogass el Te is az oldalára, garantáltan beszédes lesz majd számodra is!