A teaházban figyeltek a babákra és volt pelenkázó a mosdóban

Nem minden helyen szoktak odafigyelni arra, hogy a babáknak legyen pelenkázó asztal a mosdóban. Pedig ez óriási segítség az anyukáknak és apukáknak, hogyha a kicsit nem szeretnék otthon hagyni, mégis beülnének egy forró teára, finom kávéra. A kisbabás szülőknél sokszor látni a pelenkázós szettet és súlyos oldalzsákokat. Ez már alapból sok bonyodalom, így kedves gesztus, ha ezt megkönnyítik nekik egy pelenkázóval.

A pelenkázás bonyodalmai

Nem minden babára jó az a pelenka, ami a szomszéd anyukának bejött vagy az, amit a játszótéren ajánlottak. Rengeteg termék van, rengeteg típus és márka. Sajnos a puding próbája az evés. Nincs más, mint addig próbálgatni a módszereket és típusokat, míg meg nem találjuk a nekünk valót.  

A https://www.lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldalon gondoltak az összes igényre, így rengeteg típus közül lehet válogatni. Vannak bio, környezettudatos pelenkáik és eldobhatósak is. Mindegyik kapható óriási kiszerelésben, így gazdaságosabb áron lehet hozzájutni ezekhez, az egyébként elég drága termékekhez. Nem csak Budapestre szállítanak ki, így akik agglomerációban laknak, ők is hozzá tudnak jutni a babáknak való jobbnál jobb termékekhez. Sőt, felnőtteknek is árulnak tisztálkodó szereket és baba és gyerek termékek között is lehet izgalmas darabokat találni.

A pelenkák közül én a bio változatokra szavazok, és ezek is fellelhetőek a https://www.lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldalán. A bio pelenkák jobbak a gyerekek bőréhez, és a természetben sem hagynak akkora öko lábnyomot, mint a hagyományos pelusok, amik sokszor hosszú évtizedek alatt sem bomlanak le. A bio pelenkák közül a textil pelenka lehet az első, ami sokaknak eszébe jut, Ezek a mosható pelenkázás elengedhetetlen eszközei, és sokkal természetesebbek, mint a műanyagos fajták. Ezek 100%-ban pamutból készültek, sűrű szövéssel, jó nedvszívó képességgel. Kiforrázni is ki lehet őket, a fertőtlenítés érdekében. A prémium textil pelenkák a https://www.lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldalán 1675 forintért érhetőek el, és három darab van a csomagban. 70×80 centisek és lehet választani fiús és lányos minták közül. Ezek a termékek egy fenntarthatóbb jövőhöz segíthetik hozzá a társadalmat, és minden híresztelés ellenére ugyanolyan, ha nem jobb higiéniás tulajdonságaik vannak, mint a megszokott pelenkáknak.

Miért hasznos a pelenkázó alátét?

A pelenkázó alátét szintén egy hasznos kiegészítő lehet a babóca tisztálkodási rutinjában. A pelenkázó alátét 60×90 centiméteres változatban érhető el a https://www.lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldalán. Ez a termék több helyzetben is jól tud jönni, ha például orvoshoz, vendégségbe mész a babával vagy elutaztok. Tiszta környezetet tudsz teremteni a baba pelenkázásához, és utána kicsire összehajtva vissza tudod dobni a táskába az alátétet. Otthon is hasznos, hogyha a kicsi pelenkázás közben ihletődik meg, és nem szeretnél hosszasan takarítani utána. De akár ágybetétként is lehet alkalmazni, például a szobatisztaságra való átálláskor. Ez a termék használat után eldobható, de ha tisztán tartod, akkor többször is használható. Háromrétegű, kiváló nedvszívó képességű, és a baba bőrével érintkező felület nagyon puha érintésű. A csomag ára 1250 forint és 10 darabot tartalmaz.