Ha Mohamed nem mehet a teaházhoz, majd csinál magának

Biztos vagyok benne, hogy minden tea imádó tud azonosulni a problémámmal, ami pedig, hogy nem mehetünk a teaházakba. Persze, mindenki tud magának otthon főzni teát, de az mégse ugyan az. Kezdve ott, hogy az élelmiszer boltokban nem tudod feltétlenül megvenni ugyan azokat, vagy ugyan olyan minőségben a tealeveleket/tea keverékeket, a jó társaságon keresztül a teaház sajátos hangulatáig. Persze kis módosításokkal mindezt az ember maga is meg tudja teremteni saját otthonában… Ha hagyják.

És itt jön a bökkenő a képben, mert ugyan már előre kinéztem, honnan rendelek majd olyan szálas teákat, amik tökéletesek lennének egy virtuális tea-partyra a barátaimmal, de sajnos a vízforralónk nem olyan régen ment tönkre. Tudom, nem olyan nagy ügy, akár a tűzhelyen felforralni a vizet, vagy ne adj Isten mikróban felmelegíteni, de én egy kis tea sznob vagyok, úgyhogy igenis kell vízforraló! Szóval egyből körül néztem az interneten, háta belebukkanok valami jó ajánlatba. Ugyan nem kell a fogunkhoz verni a garast, meg semmi ilyen, de az ember csak szeret spórolni ott, ahol tud. A https://www.diszkontdepo.com/haztartasi-eszkozok között meg is találtam az igazit, elég nagy szóval mindenkinek bőven jut belőle tea.Őszintén szólva nem nagyon gondoltam volna, hogy egy vízforralóért akár közel húsz ezer forintot is elkérhetnek, ha nem többet. Mármint, mit tud az a vízforraló? Meg főz helyetted egy ebédet?

Ugyan az általam kiválasztott vízforraló nem különösebben ismert márkától van, de 2 literes űrtartalommal rendelkezik és szállítással együtt épp hogy elkerüli az öt ezer forintot. Na már most egy nem egészen 2 literes, már márkával ellátott vízforraló az hét ezer forintnál kezdődik csak úgy magában, és még nem néztem meg hozzá a szállítást… Nekem ez így teljesen megérte. Természetes ahogy kihozták, az ígért 2-3 munkanapon belül, ki is próbáltam, nehogy véletlenül meghibásodott terméket kapjak, vagy valami hasonló, de semmi ilyen problémát nem tapasztaltam. Ha pedig fel merült volna ennek a lehetősége, 14 napon belül visszaküldhettem volna nekik, és visszakaptam volna az árát. Minden ehhez hasonló gondhoz természetesen részletes leírást lehet kapni az oldalukon. A meghibásodott terméket is elvileg rendezni tudják, bár ebbe a részbe annyira nem ástam bele magam, hogy ennek vajon minden költségét ők állják-e, vagy esetenként döntenek. Ennek érdemes utána nézni, ha ilyen probléma merülne fel egy készüléknél.

Az biztos, hogy ebben a webshopban nagyon sok mindent lehet találni, és el is mentettem magamnak, ha a szükség úgy hozná, hogy ismét fel kéne keresni. Különösen a műszaki cikkek rész ragadta meg a figyelmemet, mert oda vagyok a kis számítógépes kütyükért, és nagyon meglepett, hogy átlagban talán egy ezressel kerülnek többe a dolgok itt, mintha egyenesen Kínából rendelné az ember, és itt nem kell rájuk hónapokat várni. De konyhai és kerti gépekből sincs szűkén a bolt, és még baba-mama termékeket is lehet rendelni.

Szóval, ha épp vásárolni támadna kedvetek, vagy nincs valami otthon, ami az elkövetkező pár napban kéne, bátran keressétek fel a https://www.diszkontdepo.com/haztartasi-eszkozok weboldalt. Biztos vagyok benne, hogy nem fogtok csalódni.