Mi tudna annál nagyobb nyugalmat árasztani, mint néhány nyári gumi akció?

Nagyon fontosnak tartom a kiegyensúlyozott életmódot. Mindig, mindenből a legjobbra törekszem, ugyanez jellemző a vásárlásaimra is. A legminőségibb alapanyagokból főzök ételt, a magasabb oktánszámú benzint tankolom a kocsimba és gumiabroncsok tekintetében is mindig a legjobbakat keresem. Ezért nem is volt kérdés, hogy ránézzek-e a gumidiszkont.hu nyári gumi akció promócióira.

Ismerősöktől már nagyon sok pozitív visszajelzést hallottam a Gumidiszkontról, így már terveztem egy ideje azt, hogy ellátogatok a webshopra, csak még nem éreztem aktuálisnak. Amikor azonban tudomásomra jutott az, hogy elindultak a nyári gumi akciók, egy pillanatig sem hezitáltam. Felnéztem az oldalra és egy abroncs mennyország tárult elém, nézegettem jobbra-balra, mint a gyerekek a cukorkaboltban.

A rendkívül profi szűrőn azonnal megakadt a szemem, hiszen ilyen precíz, sok lehetőséget felvonultató keresővel nem mindennap találkozik az ember. Rögtön ki is választottam, hogy a személykocsimra keresek nyári gumit, lehetőleg olyat, amiből minimum 4 darab van készleten. Én személy szerint a márkát nem szoktam nézni, sokkal inkább az ár-érték arány az, ami számottevő nálam.

Nagyon brutális leárazásokat láttam, alig tudtam választani, mert ilyen olcsón az ember általában használt gumit szokott venni, nem pedig ilyen magas minőségű, zsír új termékeket. A szememmel azonban jól láttam, teljesen új, csúcskategóriás abroncsokat tudtam vásárolni 49%-os leárazással. Maga a paradicsom!

Hab a tortán az volt, amikor a futár másnap már csöngetett gumikkal. Kifogástalan állapotban voltak, gondosan becsomagolva. Igaz, hogy még nem aktuálisak a gumik, de szerencsére már nem kell velük tavasszal foglalkoznom, ez a teher is leesett a vállamról. És még jelentős összegeket is megtakaríthattam azzal, hogy ilyen korán megvettem őket.

Nekem az a napi mantrám, hogy „ha van egy jó akció, csapj le rá”. Ez a lelki békém titka. No’ meg a zöld tea. Ha tetszett a cikk és érdekel néhány jó nyári gumi akció, akkor feltétlenül látogass el a gumidiszkont.hu oldalra!