Teázás mellé egy kis vásárlási tanácsadás is járt a héten

A barátnőimmel ha tehetjük hetente-kéthetente egyszer elszoktunk menni egyet teázni. Van, hogy teaházba, van hogy kávézóba megyünk, de a lényeg hogy együtt vagyunk, és minden féléről tudunk beszélgetni egy csésze meleg ital mellett. Jó, nyáron a negyven fokban inkább jeges teát vagy jeges kávét iszunk, de nem hiszem hogy ezzel egyedül lennénk.

Most volt panaszolni valóm is, úgyhogy pláne örültem az alkalomnak. Tudom, nem épp egy szép jellem vonás, de ez már-már a magyar természet része, hogy szeretünk panaszkodni. Mindenkinek jól esik, ha néha sajnálják egy kicsit, akár rászorul, akár nem. Szóval, szépen el is panaszoltam, hogy jártam.

A szüleimnek van szőlője, és épp egy baráti összeröffenést tartottak, ahová minket is meghívtak a barátommal, és a vacsora után elpakolták nekünk a maradék egy részét. én vezettem, így odaadtam Bencének a táskámat is meg a maradékos tálat. Aha, csak az út felénél el kezdett folyni a tálból (mert ilyen eldobhatós tálca szerű izébe tették) a kaja leve… Egyenesen bele a táskámba, mert ugye egymáson voltak Bence ölében. Szerencsére “csak” a táskának lett baja, ami éppen elég nagy probléma, mert Tamaris táska volt, és nem volt olcsó, de legalább az irataimat nem kell újra csináltatni… Öröm az ürömben.

Szerencsére Flóra egyből a segítségemre sietett, és megadta egy nagyon jó táskás oldal webshopjának a címét: www.annataska.hu. Persze ez nem állította vissza a tönkrement táskámat régi fényébe, de legalább tudtam pótolni. Flóra mondta, hogy előbb iratkozzak fel a hírlevelükre, mert úgy már az első rendelésemhez kapok kedvezmény, és utána rendeljek. Először azt gondoltam, hogy keresek egy nagyon hasonló Tamaris táskát ahhoz, ami tönkrement, de aztán úgy döntöttem, körbenézek rendesen. A Tamaris mellett még volt Anekke, Jana, Bugatti meg Olasz márkás táskák, funkció szerint meg szinte minden tevékenységhez találhat az ember megfelelő kiegészítőt. Végül egy Bugatti női válltáskát tettem a kosárba.

Ahogy a szállítási információknál írták, minden úgy is ment, tehát utánvéttel rendeltem (lehetett volna előre utalni is, de kicsit paranoiás vagyok vele), házhoz szállítással, mert még mindig itthonról dolgozom, így nem kell attól félnem, hogy nem lesz, aki átvegye és csak egy ezrest kellett érte fizetnem (mármint a szállításhoz). Az külön nagyon tetszett, hogy nem számoltak fel külön kezelési költséget az utánvétre. Mivel csak egy terméket rendeltem, 1-3 munkanap között meg is kaptam tökéletes állapotba.

Én nagyon meg voltam vele elégedve, és ha legközelebb szükségem lesz táskára, pénztárcára vagy övre, mindenképp innen rendelem majd. Mert ez utóbbi kettőt is lehet innen venni, szóval ha valami hasonlóra lenne szükségetek, nézzetek be a www.annataska.hu-ra, nem fogjátok megbánni.