Családi teadélután egy apró hiányossággal

Fiatalkoromban több évig dolgoztam a főváros egyik legjobb teaházában, ami az egyik kedvenc munkahelyem volt. Szerettem volna felidézni ezeket a régi emlékeket, ezért elvittem a családomat egy hétvégi teadélutánra. A művészi dekoráció, a füstölők és a teák illata mind hozzájárultak a varázslatos hangulathoz.

Már jó előre le volt foglalva az asztal, amihez le is ültünk mind a négyen, és átböngésztük az itallapot. Én a mangós teát választottam, ami a kedvencem, és nincs benne koffein, amire érzékeny vagyok. Igen ám, de miután kihozták a teákat, történt egy kis kellemetlenség. A székemből hiányzott egy csavar, amitől erősen billegett, és ez némi bosszúságot okozott számomra. Fel is hoztam a csavar témát, még a dolgozóknak is, hátha végre rendbe hozzák ezt az egyébként nagyszerű helyet. Mondtam nekik, hogy van egy oldal, a csavarholding.hu, ahonnan sokszor rendelek alkatrészeket a házunkba, és nagyon ajánlom, hogy innen vásároljanak. Hogy miért? Azt mindjárt el is mondom…

Először is, egy kiváló magyar cégről van szó, akik már sok éves tapasztalattal rendelkeznek. Nekem személy szerint fontos, hogy egy hazai vállalkozást támogassak, de ezt csak akkor teszem, ha megbizonyosodok róla, hogy tényleg minőségi termékekkel van dolgom. Ez eddig minden esetben így történt, amikor tőlük vásároltam. Emlékszem, mikor elkezdtük a házunk építését és berendezését, mennyi rossz minőségű csavart vásároltam. Sok darabról szinte rögtön lepergett a festék, vagy nem is azt a méretet kaptam, amit rendeltem. Ez rendkívül felbosszantott, és nagyban lelassította a munkánkat. Nyilván kezdő voltam még, és tudatlan a témában. Még szerencse, hogy később megtaláltam a Csavar Holding Kft-t, és tudtam orvosolni ezeket a hibákat.

A weboldalukat meglátogatva többszázféle csavar közül válogathatsz, legyen az rozsdamentes, saválló vagy festett csavar. Ezenkívül minden, csavarhoz tartozó alkatrészt is megtalálsz itt, és még más tartozékokat is is. Ha vannak szerszámgépeid, mint például fúró vagy csiszológép, akkor ezekhez is találsz megfelelő kiegészítőket. A különböző anyagok fúrásához szükséges fúrószárakat, a csiszológéphez pedig cserélhető korongokat is vásárolhatsz az oldalon.

Én eddig csak kisebb mennyiségben rendeltem tőlük, de ha esetleg egy nagyobb, céges rendelésre van szükséged, itt erre is találsz lehetőséget. Csak be kell regisztrálnod a céged nevével és adószámával, és máris elérheted a kedvezőbb, nagykereskedelmi árakat. Egyébként magánszemélyként is regisztrálhatsz az oldalon a vásárlás megkönnyítéséhez. Így meg tudod majd nézni az eddigi rendeléseidet, és vissza tudsz térni hozzájuk, amikor szükséges. Ha pedig az aktuális ajánlatokról szeretnél tájékozódni, akkor érdemes a hírlevelükre is feliratkozni.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, a vevőszolgálat munkatársai mindig a rendelkezésedre állnak. Már többször is adódott olyan, hogy kérdésem volt egy termékkel vagy a szállítással kapcsolatban, ezért küldtem nekik egy e-mailt, vagy felhívtam őket a weboldalon feltüntetett telefonszámon. Mindig kedvesen, gyorsan és segítőkészen álltak neki a problémáim megoldásának, ezért szívből ajánlom őket. Mondanom sem kell, hogy a dolgozók nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és mindig a legjobb tanácsokat adják a kezdő vásárlóknak, hiszen ez így történt az én esetemben is.

Emlékszem, mikor először rendeltem tőlük, azt sem tudtam, melyik anyát vagy alátétet válasszam a csavarjaimhoz. Még sosem láttam ekkora választékot egy helyen, ez persze jól el is bizonytalanított. De a profi segítséggel már könnyen ment a választás, és mikor megérkeztek a csavarok, csodálatos módon mindegyik tökéletesen illett oda, ahova szántam őket. Nyilván, kezdőként szinte semmilyen felszerelésem nem volt, ezért rendeltem egy pár új csavarhúzót, csavarbehajtót, illetve szerelőkulcsot is. Ezekhez az új eszközökhöz szerettem volna egy nagy méretű, profi szerszámosládát is, amit szintén megtaláltam az oldalon. Szeretem, ha rendezett a munkaterem, és tudom, hogy a ládámban megvan a pontos helye mindennek, amivel éppen dolgozok. A fa polcokhoz, illetve bútorokhoz pedig szükségem volt egy pár faösszekötő alkatrészre, amiket szintén innen vásároltam meg. Ezekkel gyerekjáték volt a gyönyörű fapolcok felszerelése, amiket egyébként az unokaöcsém készített el nekünk, és ő is segített az építési munkálatokban. Most már a legtöbb teendőt befejeztük a házban, és minden egész otthonosan mutat. Egyedül a tető és a homlokzat szigetelése hiányzik, amihez már el is kezdtem nézegetni a szükséges kellékeket az oldalon. Az biztos, hogy kelleni fog majd egy pár műanyag teleszkóp tárcsa, amivel a szigetelőanyagot fogjuk rögzíteni. De a többi kiegészítőnek még jobban utána kell néznem. Talán megint érdemes lesz egy e-mailt írnom, hátha ebben is tudnak majd segíteni.

csavar

Az árakról annyit mondanék, hogy a minőségért fizetsz. Nyilván mindig talál az ember olcsóbb megoldásokat, de tényleg megéri ez? Tapasztalataim szerint jobb egy kicsivel többet költeni az elején, mint munka közben rájönni, hogy nem jók az alkatrészek, amiket vettünk, és kezdhetjük elölről az egész rendelést. Vagy mint például a teaház és a szék esetében, ami szintén biztos egy olcsó, rossz minőségű csavar lehetett, hiszen nem nézett ki olyan réginek az a szék, mégis tönkre ment. Szerencsére tudom, hogy amikor a csavarholding.hu-ról rendelek, akkor minőségi terméket kapok, amit nem kell 1-2 év múlva lecserélni. A festett csavarokat pedig egy különleges technológiával és minőségi festékkel, saját maguk festik, amire garanciát is vállalnak, ha esetleg nem lennél elégedett a végeredménnyel. Már régóta foglalkoznak a csavarok festésével, és folyamatosan fejlesztik a technológiájukat, hogy minél jobb minőséget nyújthassanak. Egyébként rengetegféle gyönyörű szín közül lehet választani, mind UV álló festékkel festve, ami kültéri használatra tökéletes, és akár 10 évig is tartós lehet. Ha pedig esetleg olyan színre lenne szükséged, ami nincs a felsoroltak között, akkor az ügyfélszolgálatot felkeresve biztosan el tudják ezt intézni neked. A képeket nézegetve nekem is nagyon megtetszettek a ragyogó színű, festett termékek. Kár, hogy ilyenre most éppen nincs szükségem, de ki tudja, mit hoz majd a jövő.

A szállítás hihetetlenül gyors volt. Az oldalon azt írták, hogy 2-5 munkanap alatt szállítják majd ki a rendelésemet, és nagy meglepetésemre már két nap után meg is érkezett a csomag. Nekem nagyon megérte, hisz nem rendeltem olyan nagy mennyiségben, ezért a kiszállítás sem került sokba. Ha viszont egy nagyobb rendelést adsz le, és egy bizonyos összeg felett fizetsz, akkor a futárszolgálat ingyenes. Olyan ritka esetekben, amikor a szállítás a futárral túl sokáig tart, akkor van lehetőség arra, hogy saját maguk szállítsák ki a rendelt terméket, úgyhogy aggodalomra semmi ok.

Biztos vagyok benne, hogy bármilyen munkálathoz kezdesz majd, ezen oldalon minden szükséges csavart és kiegészítőt megtalálsz. A teaháznak pedig írtam egy e-mailt, amiben felhívtam a figyelmet a problémára, és elküldtem nekik az oldal linkjét is. Remélem, hamar pótolják ezt a hiányosságot, és az új csavarral a székben mindenki kellemesen teázhat majd.