babaverda.hu volt a központi téma a csajokkal a legutóbbi összejövetelen

Minden hónapban tartottunk egy teaházi összejövetelt a legkedvesebb barátnőimmel – egészen addig, míg lehetett. Nekünk ez az önfeledt cseverészés és csacsogás színtere, egyszerűen itt éljük meg azokat a közös pillanatokat, amik a srácoknál mondjuk egy-egy sörözés alkalmával adódnak. Mindenki hozza magával a kis témáit, az élete kisebb-nagyobb történéseit és itt mindent szépen, komótosan átrágunk, legyen szó bármelyikünk életéről.

Amióta ez a bezártságos helyzet él, azóta a teaház helyszíne folyamatosan változik. Általában egymás között passzolgatjuk, hogy éppen ki tudja megszervezni otthon – kinek van úgy szabad ideje és helye, hogy felkészüljön egy ilyen szeánszra. Mert hogy nem akármilyen teákat szoktunk ezeken az alkalmakon szürcsölni. A békeidőkben nagyon komolyan megválogattuk, hogy hova menjünk éppen aktuálisan , melyik legyen az az új hely, amit kipróbálunk és persze az is előfordult, hogy valahová többedjére is visszatértünk. De a közös pont mindig az volt, hogy különleges legyen a tea, amit fogyasztunk.

A legutóbbi alkalommal én vállaltam magamra ezt a feladatot, mármint a tea beszerzését és a találkozó megszervezését. Már csak azért is volt ez fontos nekem, mert olyan témával kellett előrukkolnom a csajoknak, ami tudom, hogy nem könnyű. Babakocsikról kellett beszélgetnünk és konkrétan ki akartam kérni a véleményüket, hogy ők miért és melyik típus mellett tennék le a voksukat.

Mivel én vagyok az első a körben, akinél érkezik az új jövevény, ezért mindannyian ugyanannyira a sötétben tapogatózunk, de legalább együtt tesszük. A babaverda.hu rendkívül hasznos oldalnak bizonyult a számunkra és bizony nem csak a babakocsi kérdéskörben, hanem jó pár más témában is a “Mi a fenét lehetne még venni egy gyereknek?!” problémakörben.

De először is vegyük a legfontosabb központi ügyet: ezt a fránya babakocsi kérdést. A babaverda.hu oldalon először arról informálódtunk, hogy egyáltalán milyen típusú baba-személygépjárműveket lehet kapni a piacon. Nos, alapvetően azt lehet elmondani a komoly tudományos kutatásaink után, hogy vannak három elemből álló szettek, két elemből álló szettek, sport babakocsik és olyan verdák, amik egyszerre több aprónép gördülékeny transzportálására nyújtanak lehetőséget.

A három részből álló babakocsik általában tartalmaznak egy mózeskosarat, ami levehető, tehát a karunkra is tudjuk akasztani, mintha csak a sarki közértbe ugranánk le. Aztán tartozéka még egy ilyen csomagnak a legtöbbször egy autós ülés is, ami a végtelen ponton bepattanó biztonsági övével gondoskodik arról, hogy kisbabánk a lehető legbiztonságosabban utazhasson a babakocsiban és a mama- és papakocsiban is. A harmadik elemet pedig általában a sport babakocsi opció adja. Ez azért felvetett közöttünk pár kérdést a csajokkal. Leginkább abban, hogy mitől lesz egy babakocsi sportos. Attól, hogy sportosan néz ki? Attól, hogy én nézek ki sportosabban mellette, mint egyébként? Attól, hogy van rajta sport fokozat, mint anno abban a bizonyos autóban a “turbo boost” gomb? Attól, hogy lehet vele sportolni menni? Ha igen, akkor milyen sportokhoz ajánlott? Biztos nem lesz jó ugyanaz a babakocsi futáshoz meg úszáshoz is (a nyakamat tenném rá, hogy brit tudósok már ezt is bebizonyították).

Tehát egyáltalán nem olyan egyszerű ez a három részes babakocsi kérdés, mint amennyire annak tűnik elsőre. Minden más opció abban különbözik, hogy nem tartozik hozzá valamelyik rész ebből a háromból. Tehát egy kettő az egyben babakocsi a babaverda.hu oldalon is látható módon a legtöbbször az autós ülést nem foglalja magába, míg egy szimplán sport babakocsihoz nincs külön levehető mózeskosár, vagy autós ülés.

Mindegyik lehetőségnek megvannak az előnyei és hátrányai, de egy kezdő szülőpárosnál gondolhatjátok mi a vélemény. Mindent is vegyünk meg a gyereknek, különösebb válogatás nélkül. Pláne, ha az embert olyan barátnők veszik körül, akik nagyon hasonló véleményen vannak a tapasztalatlanságuk végett, akkor ebből tutira három az egyben babakocsi lesz.

Miután tüzetesen végigszemléztük a csajokkal a babaverda.hu teljes kínálatát kiválasztottunk egy még megfizethető, de mégis minden részt magában hordozó három részes babaverdát. Kék színű és minden elemet tartalmaz a korábban felsoroltak közül, ráadásul még táska is van hozzá – ez úgy tűnt, hogy nem jár mindegyikhez alapértelmezetten.

Szóval összességében azt hiszem, hogy elégedetten zártam ezt a teázós alkalmat és nagyon hálás vagyok azért, hogy ilyen barátok vesznek körül. A babaverda.hu weboldalt továbbra a könyvjelzők között tartjuk, mert bármi babaholmi kell még a későbbiekben, akkor ez az első oldalak között lesz, ahol körülnézünk, legyen szó babaszobáról, játékokról, etetésről vagy mindenféle más egyéb kiegészítőkről. A babaverda.hu név úgy tűnik kellően méltón jelzi, hogy egy vagány és megbízható oldallal van dolgunk.

babaverda.hu