Az egyediség mindenekelőtt – teában és ruhában is

Már jó pár éve nyitott a városunkban egy különleges teázó, ahol mindenből a legjobbat lehet rendelni.

A fantasztikus ízkompozíciók mellett attól is igazán egyedi ez a hely, mert a tulajdonosa egy extravagáns idős hölgy. Hogy mitől extravagáns? Nemcsak a frizurájától, vagy a sminkjétől, hanem az egészen egyedi öltözködési stílusától is. A minap is egy fantasztikus zöld színű szettben vette fel a rendelést, én pedig nem bírtam ki, és megkérdeztem tőle, hogy honnan szerzi be a ruháit, mire ő azt válaszolta hogy, ha hiszem, ha nem, amit ő visel, az egytől egyig használt ruha.

Nem hiszem el, hogy használt ruhákban jár, kezdtem vitatkozni. Én látom ugyanis, hogy amiket visel, azok első osztályú darabok, kizárt hogy használt ruha valamelyik is. Erre ő, hogy bizonyságul szolgáljon, előkapta a telefonját, és megmutatta a dresspack használt ruha webáruház oldalát. Én csak kapkodtam a fejem a rengeteg szín, forma és márka láttán. Hát még, amikor elcsíptem egy-egy árat, akkor tátottam csak nagyra a számat.

Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen csodálatos kivitelű darabokat használt ruha boltban is be lehet szerezni.

A weboldal roppant egyszerű navigációjú. Könnyen rálelhetünk az általunk keresett termékre, illetve elveszhetünk abban a széles kínálatban, szín- és forma kavalkádban, amit a dresspack nyújt.  Rátalálhatunk női-, férfi-, kislány, illetőleg kisfiú ruházatra, valamint kiegészítőkre és akciós termékekre. Tájékoztatót találhatunk a megrendelt termékek mérésével kapcsolatban, valamint a vásárlások után a regisztrált vásárlók hűségpontokat is gyűjthetnek.

A nagy tanulság tehát az, hogy aki a teákhoz ért, az a ruhákhoz is, főleg a tekintetben, hogy azokat honnan szerezhetjük be.