A teaházunknak végre új honlapja lett!

A kedvenc teaházam szinte már egy törzshely a számomra, nagyon sokat vagyok ott, az összes dolgozó ismer. Néha csak beülök egy csésze finom teára, máskor pedig bemegyek és veszek egy pár érdekes teát otthonra, hogy otthon is élvezhessem a kedvenc ízeimet.

A tulajjal beszélgettem az egyik ott tartózkodásom alatt, mikor kijelentette, hogy megújul a teaház honlapja, és reméli, hogy ezentúl sokkal több vendég is jönni fog ide. Hiszen az új honlappal, hirdetésekkel majd ide vonzzák őket.

Kiderült, hogy a honlapot a https://keresobenelso.hu oldalt üzemeltető vállalkozás készíti. Ez a cég marketing tanácsadással és online marketing kivitelezéssel foglalkozik. Kicsit aggódtam a teaház tulajáért, mert kicsit idősebb, és nem voltam benne biztos, hogy érti is, miről van szó.

Szerencsére a https://keresobenelso.hu egy nagyon megbízható cég, akik tényleg a tulaj minden kérését figyelembe vették, folyamatos egyeztetés mellett pedig el is készült az új honlap, ami csodás lett.

A https://keresobenelso.hu oldalnál nagyon értenek a weblapokhoz. Egy nagyon szép, letisztult, egyszerűen használható oldalt készítettek a kedvenc teaházamnak, ami tükrözi a hangulatát is.

Itt grafikák készítésével is foglalkoznak, így egy új logót is kapott a teaház, mert eddig nem igazán volt nekik semmi egységes.

A hirdetésekkel is a https://keresobenelso.hu oldal foglalkozik már. Nekik elég nagy tapasztalatuk van az online marketing minden területén, így a hirdetések kezelését is rájuk bízta a teaház tulaja.

Sikerült is a cégnek olyan kampányokat, hirdetéseket összerakniuk, hogy azok hatására a vendégek száma nagyon megnőtt. Az egyik nap annyian voltak, hogy már leülni is alig tudtam. Boldog vagyok, hogy ennyien megismerhetik a https://keresobenelso.hu oldalnak köszönhetően ezt a csodálatos teaházat. A sok vendégnek a tulaj is nagyon örül.

Megint megtelt élettel a teaház, rengetegen jönnek ide a környékről, akik eddig nem is hallottak még erről a helyről.

A https://keresobenelso.hu oldal csapata nagyon jó munkát végzett, nekik köszönhetően egyre többen ismerik meg a kedvenc teaházamat és egyre többen jönnek el ide egy-egy finom csésze teáért.

https://keresobenelso.hu
https://keresobenelso.hu