Kinyomoztam: lehet argon palackot rendelni telefonnal

Olykor komolyan úgy érzem, hogy egy detektív veszett el bennem. Legutóbb például a barátnőm említett egy csokis teát, amit nagyon szeretett, de már régóta nem talál sehol, így aztán fogtam magam és addig keresgéltem, amíg meg nem találtam azt a bizonyos csokoládés teát.

És az az igazság, hogy ez általában így szokott lenni, hogyha valaki nem talál valamit, akár boltokban, akár az internet bugyraiban, akkor megkeres engem, és hipp-hopp meglesz a válasz, a termék, a szolgáltatás, a cég, vagy bármi, amit másnak nem sikerült megtalálni. Lehet, hogy ezzel kellene foglalkoznom?

Mivel a barátnőm nagyon örült annak, hogy az általa keresett tárgyat sikerült felkutatnom, egyből megbízott egy újabb feladattal is, ugyanis mesélte, hogy a párja eltörte a lábát és így nem tudják beszerezni a műhelyükhöz szükséges palackot, így végül az én feladatom lett az, hogy találjak olyan helyet, ahol argonpalackot tudunk beszerezni, és az a döbbenet, hogy találtam is egy olyan weboldalt, méghozzá a gazpalackfutar.com/argon-palack oldalt, ahol megtalálható a teljes kínálat, és egyszerűen egy telefonhívással házhoz szállítást lehet kérni. Igen, jól olvasod, argon palackot lehet házhoz szállítani. Ez nem csak ipari, hanem akár lakossági gáztermékek kiszállítására is igaz, és bár nagyon jó detektív vagyok, de még engem is meglepett, hogy sikerült ilyen szolgáltatást találni, így nagy köszönet jár érte a gázpalack futárnak!

Tehát igazából ennek a gázcsere telepnek van egy oldala, amit írtam is, az a gazpalackfutar.com/argon-palack oldal, és ezen az oldalon akár ti is el tudjátok olvasni, hogy milyen termékeik vannak, szóval most nem sorolom fel, hogy az argon palack mellett milyen más palackokat is be lehet szerezni tőlük, de lényegében az a helyzet, hogy ha kifogy otthon a gáz, akkor akár egy pb gázpalackot is simán egyetlen egy telefon hívással lehet rendelni, amit a futár ki is fog vinni a házhoz, a megbeszélt címre és persze a megbeszélt időpontra.

Egy blogot is találtam az oldalon, ahol el lehet olvasni különböző tudnivalókat a gázpalackok biztonságáról. Ezt hat különböző pontba szedték, illetve van egy olyan cikk is, amiből meg lehet tudni mindent a gázpalack házhoz szállításról. Ez egy nagyon személyes hangvételű poszt, számomra igazán bizalomnövelő, hogy az ügyfelek nyelvén fogalmazták meg, és már a posztból is érződik, hogy valóban fontos náluk az ügyfél, és pontosan tudják, hogy mire van szükségük.

Ebben a posztban egyébként szó van törvényi hivatkozásról is, hogy pontosan milyen változások, mikor történtek, és most milyen lehetőségek merültek fel.

És még jópofa történetet is lehet arról olvasni, hogy volt nekik egyszer egy olyan ügyfelük, akinek néhány percen belül sikerült kiszállítaniuk a megrendelt palackot. Nyilván ez nagyon egyedi eset, ez azért nem teljesen jellemző, de nagyon mókás lehetett, hogy sikerült pont akkor kiszállítani, amikor megrendelte, hiszen pont abban az utcában járt a futár, ahonnan az új hívás érkezett.

De egyébként néhány órán belül kihozzák, vagy egy távolabbi időpontot is meg lehet velük beszélni. Ezt olvastam az oldalukon is, illetve amikor felhívtam őket, akkor nagyon kedvesen tájékoztattak is erről engem. Úgyhogy így történt az, hogy a barátnőm férjének sikerült találnom egy olyan lehetőséget, ahonnan majd legközelebb már ők is meg tudják egy szimpla hívással rendelni azt a palackot, amire épp szükségük van. Egyébként a kiszállítás Budapesten és a Budapest vonzáskörzetében történik, és az oldalukon még az is fel van sorolva, hogy pontosan melyik településekre szállítanak ki palackokat. Például kiszállítanak Veresegyháztól kezdve Mogyoródon át Budaörsig, Biatorbágyig, de visznek ki palackokat még Göd, Vácrátót, Gödöllő városába is, illetve még nagyon sok más város is szerepel ebben a listában. Ugye ahogy mondtam, ezt is meg lehet nézni az oldalukon.

A barátnőm és persze a párja nagyon örült annak, hogy megtaláltam ezt a lehetőséget, azonnal el is mentették a telefonszámot, amit átküldtem nekik. Másnapra meg is érkezett az argon palack a barátom párjának a műhelyébe a megbeszélt időpontra, így mindenki boldog volt. A barátnőm azt mondta, hogy innentől most már hivatalosan is viselhetem a detektív címet.